PBF - Wojna z Cieniem
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Trzeba bedzie zaczac jakies dzialania zaczepne. Chcialbym moc z pomoca Radagasta moc dyskretnie obserwowac ruchy zwiadowcow, np poprzez aniola stroza w postaci ptaka itp. I na te oddzialy zwiadowcze chce napuscic czmabuliki goblinow. Znajac ich pozycje, kierunek dokad zmierzaja, przygotowanie zasadzki i likwidacja zwiadowcow przez zaprawione w wojnie podjazdowej gobliny nie powinno byc przeszkoda. Goblinom tez przydzielbym opiekuna ptasiego, albo nawet jakiegos druida, zeby ich informowal o potencjalnych niebezpieczenstwach. Zwiadowcow zalatwiac po cichu, bez okrucienstw zbednych i potem dobrze maskowac wszystko, zeby mie bylo sladow.
Co na to Radagast?
Idziemy do Aucassina jak juz wszystko gotowe
Co na to Radagast?
Idziemy do Aucassina jak juz wszystko gotowe
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Podjeżdżacie do zamku, w eskorcie 10 dhampirów, zabójcy bestii i para półelfów zostali na zewnątrz
z Ghelogiem. Most zwodzony jest opuszczony, ale krata w bramie zamknięta, strażnicy z kuszami około 20 obserwują was z barbakanu chroniącego bramę.
Kto przybywa do zamku lorda Aucassina, bez uprzedniego zaproszenia spytał sierżant?
z Ghelogiem. Most zwodzony jest opuszczony, ale krata w bramie zamknięta, strażnicy z kuszami około 20 obserwują was z barbakanu chroniącego bramę.
Kto przybywa do zamku lorda Aucassina, bez uprzedniego zaproszenia spytał sierżant?
Druidzi wspomagają gobliny w polowaniu na zwiadowców Władców.
Ostatnio zmieniony 03 października 2014, 12:20 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Oto link mój:
Malar
Wymagane pół strony opiszę jutro w poście, panie polonisto.
Jak tylko wrócę z nocki i trochę odpocznę.
Malar
Wymagane pół strony opiszę jutro w poście, panie polonisto.
Jak tylko wrócę z nocki i trochę odpocznę.
Araven: Ok. Nie jestem polonistą. Poczytałem, nawet fajne.
Ostatnio zmieniony 04 października 2014, 16:14 przez Dingo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy jestem szlachta? Jestem. Bo ju? zdarzy?o si? kogo? zaszlachtowa?, SZabl?, SZtachet?, SZtyletem i SZyndleria?skim SZlaparkiem.
Kyrie wysunął się z kolumny poselstwa. Zdjął swój ciężki, zamknięty hełm z symbolem Katana na czole i nabierając powietrza, odpowiedział spokojnie z głębi przepony:
- Jam jest tan Kyrie Eleison, Wielki Czempion Zakonu Katana, a to moja świta. Przybywamy z misją dyplomatyczną do lorda Aucassina, pana na zamku i władcy okolicznych terenów. Dowódco! - zwrócił się bezpośrednio do sierżanta. - Wraz ze mną przybyli inni dostojnicy, czekający opodal. Wspólnie chcielibyśmy omówić ważne sprawy. Zaczekamy tu na decyzję lorda - to rzekłszy, Kyrie zsiadł z konia i trzymając go za kulbakę, a hełm pod ramieniem, stał przed bramą i czekał na dalszy rozwój sytuacji.
- Jam jest tan Kyrie Eleison, Wielki Czempion Zakonu Katana, a to moja świta. Przybywamy z misją dyplomatyczną do lorda Aucassina, pana na zamku i władcy okolicznych terenów. Dowódco! - zwrócił się bezpośrednio do sierżanta. - Wraz ze mną przybyli inni dostojnicy, czekający opodal. Wspólnie chcielibyśmy omówić ważne sprawy. Zaczekamy tu na decyzję lorda - to rzekłszy, Kyrie zsiadł z konia i trzymając go za kulbakę, a hełm pod ramieniem, stał przed bramą i czekał na dalszy rozwój sytuacji.
Ostatnio zmieniony 05 października 2014, 12:30 przez Dobro, łącznie zmieniany 1 raz.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Moje postacie:
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
- W tej - Kyrie odwrócił się do swoich przybocznych, potem z powrotem w stronę głosu - tak. Zaś w oddali czekają na wieści ode mnie równie ważne persony.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Moje postacie:
Moje postacie: