PBF - Wojna z Cieniem
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Książę, walczy z Chaosem na tych ziemiach, a one nie mają władcy, książę zamierza nim zostać.
Nic mi nie wiadomo o sojuszu z Władcami, oni zostali bardzo osłabieni i chyba uciekli, po niedawnej wojnie?
Wszak wy to wiecie najlepiej, jako ich pogromcy.
Lordzie Vader, czy Imperium byłoby w stanie uznać księcia Mallobllaude za pana tych ziem?
Nic mi nie wiadomo o sojuszu z Władcami, oni zostali bardzo osłabieni i chyba uciekli, po niedawnej wojnie?
Wszak wy to wiecie najlepiej, jako ich pogromcy.
Lordzie Vader, czy Imperium byłoby w stanie uznać księcia Mallobllaude za pana tych ziem?
Ostatnio zmieniony 10 października 2014, 00:10 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Araven
- Reactions:
Avnar i Kaceto nie grają dalej. Kaceto brak czasu. Avnarowi nie spodobała się akcja z nekromantą, znaczy to jak to się odbyło, oraz moje wprowadzenie jego postaci, gdzie odkryłem wszystkie jego sekrety. Może i racja.
Generalnie PBF kuleje, gra tylko Vader, pomału będę zmierzał ku finałowi w takim razie.
Generalnie PBF kuleje, gra tylko Vader, pomału będę zmierzał ku finałowi w takim razie.
Chyba, ze zaczniecie się coś dziac w PBF, jakies interakcje i innymi Graczami itp. 
-
Araven
- Reactions:
To coś to zdobycz wojenna i na dodatek nie działa, wydawało jakieś dźwięki na początku ale zamilkło, odrzekł Aucassin.
Wydaje się mówić prawdę, albo ma zabezpieczenia jakieś przed wykrywaniem kłamstwa.
Przy 2 albo więcej grających można nieco pociągnąć PBF dłużej niż zamierzałem.
Ostatnio zmieniony 10 października 2014, 16:15 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Też ostatnio kuleje, to fakt, i zdaję się, że moje posty będą dosyć... rozciągnięte w czasie. Wybaczcie.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Aucassin zdaje się toczy ślinę na myśl o władzy na tych ziemiach. Może wciśnij mu, że zostanie jedynowładcą jeśli złoży przysięgę lenną na wierność Imperium. On tylko na to czeka.
Czy jestem szlachta? Jestem. Bo ju? zdarzy?o si? kogo? zaszlachtowa?, SZabl?, SZtachet?, SZtyletem i SZyndleria?skim SZlaparkiem.
-
Araven
- Reactions:
W jakim stanie? Czy ten stan to coś złego? Macie wszak wielu takich sprzymierzeńców...
Tako ja jak i książę Mallobalude mamy małżonki, w dobrym zdrowiu, nowych nie potrzebujemy.
Uściślając, czego byście oczekiwali od księcia i mnie, by zapewnić poparcie Imperatora dla księcia Malloblaude w objęciu przez niego tutejszego tronu?
Jakoweś pisemne gwarancje w tej materii, są mile widziane.
Tako ja jak i książę Mallobalude mamy małżonki, w dobrym zdrowiu, nowych nie potrzebujemy.
Uściślając, czego byście oczekiwali od księcia i mnie, by zapewnić poparcie Imperatora dla księcia Malloblaude w objęciu przez niego tutejszego tronu?
Jakoweś pisemne gwarancje w tej materii, są mile widziane.