Nabory do sesji PBF
-
TatTvamAsi
- Reactions:
- Been thanked: 3 times
-
Frater_Terry
- Reactions:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Sesja "W mroku Oxanu" zbliża się wyraźnie do końca. Zamknąłem definitywnie "Klątwę Burzy", nie sądzę też, by udało nam się dokończyć przygodę nieszczęśliwie zaginionego Ela. Grając u Lightstorma w WoD i prowadząc sesję w Degenesis czuję dość luzu, by równolegle zabawić Was czymś jeszcze i zostawiam do wyboru dwie opcje: CP 2020 dla paczki z Northside (zawsze jest opcja dołączenia do tej ekipy) oraz WH40K w kontynuacji dla śledczych Ishmaela Ludda (tu miałbym krótką przygodę detektywistyczną dla 8ARTa, Suriela i ewentualnie Macieja/innego nowego w sekcji).
-
dretch
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Super na KC pisałbym się jak najbardziej!
Rudzielec z Koronapan o imieniu Gerard (Anabaptysta, Borka)
http://www.degenesis.com/character-en/i ... a6aa74c071
**
ECO - Stra?nik miejski Ostrogaru
http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=353
--
Je?eli pad?e?, szybko wsta?, bo jeszcze Ci dokopi?.
http://www.degenesis.com/character-en/i ... a6aa74c071
**
ECO - Stra?nik miejski Ostrogaru
http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=353
--
Je?eli pad?e?, szybko wsta?, bo jeszcze Ci dokopi?.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Znajomość uniwersum nie jest obowiązkowa, wszystkie potrzebne informacje będą się pojawiać w trybie fabularnym. Mam ochotę poprowadzić krótką przygodę w klimacie przygodowo-kryminalnym, dla trzech-czterech gości ze stacji orbitalnej w którymkolwiek stabilnym systemie Federacji Gallente. W grze komputerowej ludzie wcielają się w postacie kapsularzy, neurosprzężonych z systemami kosmicznych statków bohaterów, którzy są forpocztą gwiezdnych mocarstw i całej ludzkości w ogóle. Moi BG nie będą mieli z kapsularzami nic wspólnego, może ewentualnie miną któregoś z nich na korytarzu stacji.
Uniwersum EVE to S-F pozbawione prawdziwych obcych (przynajmniej nie było ich w czasach, kiedy grałem osobiście). Cztery wielkie ludzkie mocarstwa rywalizujące militarnie i ekonomicznie, w ich obrębie liczne grupy etniczne o własnych interesach, do tego międzynarodowe korporacje, które nieoficjalnie mogą uchodzić za państwa w państwie. Ogromne orbitalne instalacje, jeszcze większe statki, skoki nadprzestrzenne, piraci i przemytnicy, szpiegostwo przemysłowe, strajki i rebelie, kosmiczne anomalie.
Mam koncept na scenariusz, ale dopracowałbym szczegóły wiedząc wpierw, jakiego klimatu rozrywki oczekują chętni. Może to być sesja dla drużyny stróżów prawa, krawędziarzy albo przypadkowych cywilów wplątanych w sekretną intrygę. Zasady CP 2020, dopuszczalne chyba wszystkie role. Większość scen powinna się zamknąć w obrębie wielkiego orbitalu, ale może trafi się okazja do wyjścia w próżnię.
Uniwersum EVE to S-F pozbawione prawdziwych obcych (przynajmniej nie było ich w czasach, kiedy grałem osobiście). Cztery wielkie ludzkie mocarstwa rywalizujące militarnie i ekonomicznie, w ich obrębie liczne grupy etniczne o własnych interesach, do tego międzynarodowe korporacje, które nieoficjalnie mogą uchodzić za państwa w państwie. Ogromne orbitalne instalacje, jeszcze większe statki, skoki nadprzestrzenne, piraci i przemytnicy, szpiegostwo przemysłowe, strajki i rebelie, kosmiczne anomalie.
Mam koncept na scenariusz, ale dopracowałbym szczegóły wiedząc wpierw, jakiego klimatu rozrywki oczekują chętni. Może to być sesja dla drużyny stróżów prawa, krawędziarzy albo przypadkowych cywilów wplątanych w sekretną intrygę. Zasady CP 2020, dopuszczalne chyba wszystkie role. Większość scen powinna się zamknąć w obrębie wielkiego orbitalu, ale może trafi się okazja do wyjścia w próżnię.
[/center]