Przedstaw się
Takie info jeszcze lepiej umieścić w profilu - to pomoże nam w wyborze miejsca kolejnych zlotów.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
Tharos Manor
- Reactions:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Arke, zechciej proszę zaspokoić zdrożną ciekawość i wyjaw, co Cię tak przeraziło na tym portalu - jestem człowiekiem o wrażliwym usposobieniu i biorę sobie takie oświadczenia do serca!
Tharos Manor, czuję się wręcz onieśmielony, wszak nie było tego aż tak wiele - chyba, że policzymy każdą część "Spraw rodzinnych" z osobna
Tharos Manor, czuję się wręcz onieśmielony, wszak nie było tego aż tak wiele - chyba, że policzymy każdą część "Spraw rodzinnych" z osobna
-
Run Habas Ne
- Reactions:
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Arke napisał/a:
Przybyłem, poczytałem, przeraziłem się..., ale od czasu do czasu zaglądam i co nieco sobie czytam
Hmm. O co chodzi ?En Sabah Nur napisał
Jak już wcześniej zauważył Arke - możliwe jest przerażenie się - a później trzeba chwilę odpocząć od czytania i zregenerować pkt. obłędu, które się załapało.
Rozumiem że jest dosyć dużo materiałów, a także bzdur
-
Run Habas Ne
- Reactions:
Cześć,
W KC prowadzę niemal od początku... tj. od '93. Jednak pierwszym systemem w którym poprowadziłem było słynne Oko Yrhedessa (czy jakoś tak) - oczywiście opublikowane w MiMie.
Oprócz KC 'zaliczyłem' prowadzenie w kilkunastu innych systemach - warmłotek, AD&D, d20, L5K, GURPS, Shadowrun, WoD, systemy autorskie (w tym kilka (!) moich
) - w tym perełka bitewny DoomTrooper (Warzone to się zwało) przerobiony na RPG'a.
Oprócz rpg-ów mam przygody z bitewniakami, w tym historycznymi. Zainteresowanie pozostałe - poligrafia.
W KC prowadzę niemal od początku... tj. od '93. Jednak pierwszym systemem w którym poprowadziłem było słynne Oko Yrhedessa (czy jakoś tak) - oczywiście opublikowane w MiMie.
Oprócz KC 'zaliczyłem' prowadzenie w kilkunastu innych systemach - warmłotek, AD&D, d20, L5K, GURPS, Shadowrun, WoD, systemy autorskie (w tym kilka (!) moich
Oprócz rpg-ów mam przygody z bitewniakami, w tym historycznymi. Zainteresowanie pozostałe - poligrafia.
-
Oggy
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/Oggy
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 10 times