Prapremiera Powieści Saga o Katanie
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Keth "Poszukuję utalentowanego grafika, który przygotuje nam na maina nowe logo, w postaci pandy skrzyżowanej z sharanem. Nazwiemy portal "Karczmą pod Pandorianką" i będziemy rżeli do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej"
Keth trzeba uważać na życzenia... sprawdź moją galerię.
Keth trzeba uważać na życzenia... sprawdź moją galerię.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
Sygnalizowałem wcześniej (zaraz po wypuszczeniu próbek tekstu), że książka pisana jest dla beki, nikt mi nie wierzył 
Przy okazji, zdanie, które wygrywa maraton uśmiechu:
Przy okazji, zdanie, które wygrywa maraton uśmiechu:
Dopiero teraz tan Kemot zorientował się, że właściwie jest nagi, a jego obie, długie męskości równie wzniośle jak on "wiwatują" odzyskanie ramion.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Dlaczego takie drastyczne kroki? Na razie mamy początkowy hype, który póki co jest na fali wznoszącej. Za jakiś czas osiągnie szczyt i opadnie. Pewnie, przyjdą tu nowi ludzie z nadzieją na bekę, zobaczą, że jej nie ma i sobie pójdą tam gdzie ją znajdą. Wyklaruje się naturalny podział na KC rpg i SoK. Przynajmniej ja to tak widzę i widziałem od początku. Zwłaszcza że zawsze gdzieś tam krąży info czym jest KC rpg i że zasadniczo się różni od powieści.
Myślę, że Artur zasługuje na nowego awatara po tym spektakularnym sukcesie.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
[/center]