Mordi: Gotrek taki stary a mnoży się jak szalony. Też wesołe
Co czytacie?
Denver: drugi tom udało się okazyjnie kupić w Zakopcu na taniej książce (9 zyla, wydanie jeszcze z Run w idealnym stanie). Mam nadzieję że się nie zawiodę 
Na Komudę poluję, zatwardziały ze mnie antykwarysta. Niestety, rzadko się pojawia w stosunku do innych pozycji :/ Ale kiedyś go dopadnę, jak i Czarną Kompanię 
-
mordimer00
- Reactions:
-
mordimer00
- Reactions:
Ano poluję, bo widzisz, jest u nas taki jeden antyk i nówki często stoją. W Empiku przypuśćmy 30 zeta, tam 18-20. Tak właśnie zakupiłem dwa pierwsze tomy "Miecza i kwiatów", Pratchetta, 5 tomów "Oka jelenia", trylogię Sapka w twardej oprawie bodajże za niecałe 100 zeta (na białym papierku, nie toaletowym jak późniejsze wznowienie) i wielu innych. W empiku dozbrajam tylko półeczkę jak brakuje któregoś z tomowych 
Na marginesie: przebrnął ktoś już przez "Lone Wolf" - Joe Dever'a? (rpg w książce, jak "Wehikuł czasu" i "Wojownik autostrady" tylko w klimacie fantasy...
Na marginesie: przebrnął ktoś już przez "Lone Wolf" - Joe Dever'a? (rpg w książce, jak "Wehikuł czasu" i "Wojownik autostrady" tylko w klimacie fantasy...
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2011, 19:04 przez Goldwin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions:
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Ja Pratchetta całkowicie nie trawię. Starałem się ale 'dowcip' zawarty w jego książkach jest wg. mnie podobny do pierdnięć i beknięć w slpstickowych komediach ze śmiechem z playbacku.
Oko jelenia po 3 tomie stało się dramatycznie... nędzne. Nie dało się czytać bez przysypiania. Kolejnych tomów nie tknąłem chociaż mi je przyniesiono pod nos
Oko jelenia po 3 tomie stało się dramatycznie... nędzne. Nie dało się czytać bez przysypiania. Kolejnych tomów nie tknąłem chociaż mi je przyniesiono pod nos
-
vampire1308
- Reactions:
Druga część "karaibskiej krucjaty" przerwała mi czytanie innej książki. Też łyknięta jednym tchem.
Do tego polecam "Krzyżacką zawieruchę" też chyba Mortki - niby ksiązka, a jakby jedno wielkie opowiadanie.
obecnie trylogia czarnego maga czy jakoś takoś (pożyczona to i dobrze nie pamiętam)
Do tego polecam "Krzyżacką zawieruchę" też chyba Mortki - niby ksiązka, a jakby jedno wielkie opowiadanie.
obecnie trylogia czarnego maga czy jakoś takoś (pożyczona to i dobrze nie pamiętam)
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Właśnie stałem się posiadaczem 2 wypaśnych pozycji: Żaglowce" Stefana Gulasa i "Dawne żaglowce" Przemysława Smolarka.
Wiecie co to oznacza? Przymierzam się do zamknięcia wiecznie otwartej kwestii żeglugi na Archipelagu Centralnym. Zamknięcia poprzez dokładne opisanie jednostek i flot należących do określonych stron.
Wiecie co to oznacza? Przymierzam się do zamknięcia wiecznie otwartej kwestii żeglugi na Archipelagu Centralnym. Zamknięcia poprzez dokładne opisanie jednostek i flot należących do określonych stron.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times