Skiny, szablony

Shadowrunner
Reactions:

Post autor: Shadowrunner » 21 maja 2009, 18:58

Czy planujecie jakąś możliwość wprowadzenia skinów dla strony - tj. alternatywnych zestawów graficznych - albo chociaż jakąś prostą funkcję możliwości zmodyfikowania sobie przez każdego użytkownika w profilu koloru wyświetlanego tła i czcionek? [to pytanie do administracji technicznej strony oczywiście :-) ]

Bo szatę graficzną macie naprawdę zajebistą, ale niestety jak np. czytam forum tej strony to od zestawienia czarnego tła z złotymi literami oczy wysiadają mi po kilku postach i nie jestem w stanie dalej czytać (stąd rzadko się na forum odzywam).

Czy to ja mam tylko takie słabe oczy czy może ktoś jeszcze źle reaguje na takie zestawienia kolorów? ;-)
Ostatnio zmieniony 21 maja 2009, 18:59 przez Shadowrunner, łącznie zmieniany 1 raz.
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch."
[sic!]

Treant
Reactions:

Post autor: Treant » 21 maja 2009, 19:25

Preferencje dotyczące kolorów na stronach można ustawić w samej przeglądarce. Sam czasami trochę powiększam rozmiar tekstu - kursywa w większych ilościach potrafi szybko zmęczyć wzrok.

Awatar użytkownika
venar
Reactions:

Post autor: venar » 21 maja 2009, 19:26

Nie, myślę że wiele osób ma ten problem co Ty. Jakoś ten temat nam uciekł ale kolega który miał nam zrobić grafę.... No cóż, bez komentarza. Niebawem planujemy spotkanie w sprawie strony i na pewno ten temat poruszymy.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia

Shadowrunner
Reactions:

Post autor: Shadowrunner » 21 maja 2009, 21:28

Preferencje dotyczące kolorów na stronach można ustawić w samej przeglądarce. Sam czasami trochę powiększam rozmiar tekstu - kursywa w większych ilościach potrafi szybko zmęczyć wzrok.
Wiem, ale wtedy cały czar strony pryska - stąd podsuwam pomysł alternatywnych skórek.
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch."
[sic!]

Awatar użytkownika
czegoj
Site Admin
Reactions:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times
Kontakt:

Post autor: czegoj » 22 maja 2009, 19:41

Ze strony administracji da się zmieniać skórki, jednak jak sam powiedziałeś czar strony pryska. Czy da się to wykorzystać dla użytkowników to pytanie do Ravena?

ODPOWIEDZ