Nasze forum
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Chciałem zaprosić jednego z adminów z portalu erpg.aplus.pl do grania we wrocku w KC:
Oto odpowiedź:
Oto odpowiedź:
Warto się zastanowić, dlaczego stary fan tak reaguje na system, którego stronę budował z Giraffem przez lata...Cześć
dzięki za pytanie, ale odpadam. Tak dawno nie grałem w KC, że niewiele pamiętam. Poza tym raczej już straciłem ochotę na grę w system z takim podejściem do mechaniki.
Pozdrawiam
-
Run Habas Ne
- Reactions:
-
Run Habas Ne
- Reactions:
Ale po co szarość ? przecież ona zasłania albo czerń albo biel - nie jest prościej bez niej ?
No właśnie według twojego rozumowania jest.
Jeśli komyś się nie podoba mechanika to po co tworzy tyle materiałów pod nią ? ..
Ogólnie to coraz mniej rozumiem twoje posty - chyba ilość przewyższyła ich treść.
Coraz więcej w nich spamowania i wylewania niepotrzebnych subiektywów oraz emocjonalów.
No właśnie według twojego rozumowania jest.
Jeśli komyś się nie podoba mechanika to po co tworzy tyle materiałów pod nią ? ..
Ogólnie to coraz mniej rozumiem twoje posty - chyba ilość przewyższyła ich treść.
Coraz więcej w nich spamowania i wylewania niepotrzebnych subiektywów oraz emocjonalów.
Dura lex sed lex
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Kontakt:
Upraszczasz. I nie lenistwo - po prostu dostępność do lepiej opracowanych mechanik oraz światów zniechęca ludzi do przebijania się przez często nienajlepszą mechanikę kc oraz mielizny Orchii. Przykładowo: sam nie lubię mechaniki w warhammera, ale nie przeszkadzało mi to w częstym prowadzeniu tego systemu. Polubiłem przemyślany i ciekawy świat.venar napisał(a):
Nie zastanawiać a pytać, bo jak się zastanowić to odpowiedź jest tylko jedna - lenistwo...
KC nie mają dla nowego użytkownika ani ciekawego świata (o ile samemu nie dopiszesz dziesiątek rzeczy oraz nie zignorujesz bzdur) ani strawnej mechaniki.
Zresztą wszyscy znanie moje zdanie na ten temat.
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Kontakt:
Właśnie widzę jak zrozumiałeś mojego posta i jak się do niego merytorycznie odniosłeś. Szkoda czasu na tłumaczenia.Ale po co szarość ? przecież ona zasłania albo czerń albo biel - nie jest prościej bez niej ?
Właśnie to usiłuję poprawić io namawiam do tego innych.KC nie mają dla nowego użytkownika ani ciekawego świata (o ile samemu nie dopiszesz dziesiątek rzeczy oraz nie zignorujesz bzdur) ani strawnej mechaniki.
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Kontakt:
Patrząc ostatnio na rozrzut materiałów na stronie muszę stwierdzić jedną rzecz- obecny wygląd portalu jest nie dostosowany do przekazywanych danych.
Przydałoby się aby lista wpisów na głównej stronie była dłuższa. Fajnie by było aby pojawiły się działy w ramach głównego leyaut strony ramki na działy np. oddzielnie żyjąca orchia, materiały oryginalne, bestiariusz, artykuły, newsy, kc10k (jak będzie sens). Coś na kształt portalu informacyjnego. Niestety menu po lewej nie spełnia dobrze tego zadania.
I niestety wiem też że taka zmiana portalu jest niemal niemożliwa...
Przydałoby się aby lista wpisów na głównej stronie była dłuższa. Fajnie by było aby pojawiły się działy w ramach głównego leyaut strony ramki na działy np. oddzielnie żyjąca orchia, materiały oryginalne, bestiariusz, artykuły, newsy, kc10k (jak będzie sens). Coś na kształt portalu informacyjnego. Niestety menu po lewej nie spełnia dobrze tego zadania.
I niestety wiem też że taka zmiana portalu jest niemal niemożliwa...