Oj ma czegoj, ma. Będę się męczył z wjazdem do wawy, której zupełnie nie znam. To dla mnie koshmar. No i inna jest atmosfa na wsi niż w betonie.
Głosujemy? To ja za opcją AGRO i graniem z kulesiami.
Spotkanie forumowiczów przy kostkach
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Mruf obawia się że powietrze na Pradze mu zaszkodzi - za czyste w porównaniu do tego śląskiego ;pczegoj napisał(a):
(..)będziesz grał w hostelu w środku Warszawskiej Pragi, czy w jakimś domku to raczej według mnie nie będzie miało jakiegoś większego znaczenia - chyba że się mylę.
A tak bez złośliwości - ja miałbym problem wybrać się za miasto na dłużej bo potrzeba zdecydowanie więcej hajsu ... Prozaiczny problem po prostu
To jest aktualna lista osób , które zadeklarowały obecność na "Kryształkonie"
1.Leobardis
2.Czegoj
3.Venar
4.Mrufon
5.Ghasta
6.Mastug
7.Vampire1308
8...
Oggy 12-13go ale nie na 100%
Mirta ;> ?
AS ;> ?
ktoś jeszcze ?
Dziś rozmawiałem z ośrodkiem agro w Czersku i sprawa wygląda tak:
są pokoje 2 , 3 , 4 osobowe , cena za dobę za osobę 40pln'ów (+ew. śniadanie 12pln)
są dwa pokoje połączone ze sobą w którym jest 7 łóżek i miejsca na nawet 20 osób (materac , karimaty itp
)
Wstępnie jest zarezerwowane dla nas na 11,12,13 listopad ale żeby zaklepać sobie miejscówkę trzeba wpłacić 50% zaliczki (każdy musiałby wysłać do czegoja min 60pln w celu zaklepania sobie łóżeczka)
i tu zaczynają się schody ;p - nie wiemy ile osób będzie na sto procent i tym samym nie wiemy jaką zaliczkę musimy wpłacić.
Proponuję dać termin do kiedy przyjmujemy zgłoszenia na uczestnictwo w spotkaniu (np do 20.09.2011) i tego też dnia zapłacić zaliczkę (jeśli termin będzie jeszcze wolny)
P.S.
Jeśli spotykamy się aby pograć w klimatycznej okolicy , wypić morze miodu , pośmiać się to będzie to idealne miejsce.
Jeśli mamy zorganizowćc spotkanie w formie konwentu i jednocześnie propagować system to opcja w agro już nie jest taka super
(ja osobiście wole AGROŁ).
1.Leobardis
2.Czegoj
3.Venar
4.Mrufon
5.Ghasta
6.Mastug
7.Vampire1308
8...
Oggy 12-13go ale nie na 100%
Mirta ;> ?
AS ;> ?
ktoś jeszcze ?
Dziś rozmawiałem z ośrodkiem agro w Czersku i sprawa wygląda tak:
są pokoje 2 , 3 , 4 osobowe , cena za dobę za osobę 40pln'ów (+ew. śniadanie 12pln)
są dwa pokoje połączone ze sobą w którym jest 7 łóżek i miejsca na nawet 20 osób (materac , karimaty itp
Wstępnie jest zarezerwowane dla nas na 11,12,13 listopad ale żeby zaklepać sobie miejscówkę trzeba wpłacić 50% zaliczki (każdy musiałby wysłać do czegoja min 60pln w celu zaklepania sobie łóżeczka)
i tu zaczynają się schody ;p - nie wiemy ile osób będzie na sto procent i tym samym nie wiemy jaką zaliczkę musimy wpłacić.
Proponuję dać termin do kiedy przyjmujemy zgłoszenia na uczestnictwo w spotkaniu (np do 20.09.2011) i tego też dnia zapłacić zaliczkę (jeśli termin będzie jeszcze wolny)
P.S.
Jeśli spotykamy się aby pograć w klimatycznej okolicy , wypić morze miodu , pośmiać się to będzie to idealne miejsce.
Jeśli mamy zorganizowćc spotkanie w formie konwentu i jednocześnie propagować system to opcja w agro już nie jest taka super
(ja osobiście wole AGROŁ).
[center]Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobi? dobre pierwsze wra?enie.[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
HURRRRRRRRRRAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziś rozmawiałem z ośrodkiem agro w Czersku i sprawa wygląda tak:
Połączymy łóżka i zrobimy seksodromsą dwa pokoje połączone ze sobą w którym jest 7 łóżek i miejsca na nawet 20 osób
Leo rządziszJeśli spotykamy się aby pograć w klimatycznej okolicy , wypić morze miodu , pośmiać się to będzie to idealne miejsce.
[marquee]
CZERSK CZERSK CZERSK!!!!!!!!!![/marquee]
Ostatnio zmieniony 06 września 2011, 15:00 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak jak wspomniałam wyżej jeszcze nie wiem jak będzie wyglądał mój grafik na październik, a co dopiero na listopad , wstępnie na 80% będę , niemniej jednak termin 100% do 20 września jak dla mnie to stanowczo za szybko..., myślę że czas zgłoszeniowy winien zostać przedłużony przynajmniej do początku października (do okolic kolejnej wypłaty XD ) wówczas będzie wiadomo czy będę czy też nie ;p.
-
vampire1308
- Reactions: