Pręgierz Mrufona
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Proszę mi tu użytkowników nie bić, nawet jak są winni. Przebywanie czarnoksiężnika-zabójcy o wiadomym charakterze w świątyni światła niech będzie dla niego ostateczną karą. Dodatkową karą niech będzie świadomość, że żaden kapłan na Orchii win za Kryształkon mu nie odpuści, nawet gdyby własną aptekę zastawił.
-
Shadowrunner
- Reactions:
Za karę Mrufon np. na sesji u mnie najbliższej będzie w ramach pokuty mógł (a nawet musiał) zagrać postacią Praworządnie Dobrą, najlepiej paladynem, albo kapłanem obrzydliwie dobrego i altruistycznego boga - myślę że to powinno odkupić jego winy wobec społeczności 
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]
-
Shadowrunner
- Reactions:
Ja jestem poszkodowany najbardziej ze wszystkich - bo mało brakowało a powiedziałbym ci że jadę z tobą na ten Kryształkon - i potem mnie też by się oberwało bo też by mnie nie było 
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.