Spotkanie forumowiczów przy kostkach

Shadowrunner
Reactions:

Post autor: Shadowrunner » 10 września 2011, 18:49

Ja też uważam ze taką wypaśną imprę promocyjną lepiej jest zrobić na jakiejś duże imprezie typu konwent ogólnopolski - bo co z tego że od ASa przyjedzie 20 osób z branży - jak od fanów przyjedzie... 10-15 osób bo reszta po prostu nie da rady, bo rodzina, bo praca itd. Robienie promocji na konwencie profesjonalnym ma sens - na konwencie amatorskim starych fanów KC nie za bardzo - bo przecież nas przekonywać nie trzeba ;)
To ostatnie raczej trudne do realizacji bo pomimo że AS jest od 4 lat bezpartyjny to i tak wszyscy go jednoznacznie łączą z pewnym ugrupowaniem.
Za błędy młodości trzeba płacić :D Ale jak na serio myśli o telewizji to niech oleje tych kłamców z publicznej i prywatnych wielkich koncernów - niech poszpera i pochodzi koło TV regionalnej - oni tam zawsze mają bloki tematyczne na temat kultury i sztuki w regionie to zawsze można RPG pod to podpiąć - bo rozrywka to przecież też element kultury - a gry fabularne to sztuka sama w sobie :-)

A jak w regionalnych ośrodkach będą kręcić nosem i strzelać fochy to niech spier....ją te łże-elity burżuazyjne ;-) - niech uderzy do jakiś młodych, nowych stacji typu np. Superstacja - oni lubią jakieś niekonwencjonalne tematy bo dopiero wygryzają swoje miejsce na rynku i na okrągło zapraszają tam różnych ludzi o róźnych poglądach żeby przyciągnąć różną publikę: lewicę radykalną, filozofów, profesorów akademickich i tym podobne dziwadła, satyryków, Korwina Wiadomoktórego i inne "indywidua" - tego typu stację chyba można by przekonać do takiego "eventu kulturalnego" :)

Rozgłośnie radiowe studenckie i nie tylko - te nie z głównego nurtu - często też nadają różne audycje o literaturze SF/fantasy, o grach fabularnych - to takich ludzi też można ściągnąć.
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch."
[sic!]

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 10 września 2011, 21:54

Shadow - jedziesz na konwencik?

Treant
Reactions:

Post autor: Treant » 11 września 2011, 00:01

Zgadzam się z przedmówcami - to, co chce zrobić AS powinno odbyć się w RPGowym światku, a nie na zlocie fanów KC. Wygląda na to, że trzeba będzie rozbić to wszystko na dwie imprezy :)
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 11 września 2011, 09:03

I bardzo dobrze. Czas na formalne konwenty będzie jeszcze, teraz pograjmy sobie. Taka była idea zlotów.

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 12 września 2011, 18:12

No ale co na to reszta ADM? Chyba, że przegłosujemy to z Treantem ;) Mnie by to pasowało, Mirta też za. To już ich troje.

Treant
Reactions:

Post autor: Treant » 12 września 2011, 18:31

Dajmy venarowi jeszcze trochę czasu do namysłu. Osobiście nie sądzę, aby dziennikarzom/reporterom, itp. chciało się fatygować w plener w celu wysłuchania deklaracji ASa.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 12 września 2011, 18:37

Chyba nie :)
My natomiast bardzo chcemy zagrać. No i ja muszę zobaczyć wasze papy, bo mnie to ominęło :)