Spotkanie forumowiczów przy kostkach
Mirta, akurat co do cen to Wawa wychodzi taniej. Zarówno kwatera jak i wszelakie zakupy. W okolicy są dwa duże hipermarkety z czego jeden 24H. Wstępnie cena kwaterunku wynosi 40 zł za dobę ale być może w ramach rabatu na części jaki obiecałem w razie czego właścicielowi tą cenę da się zbić.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
leobardis napisał(a):
To jest aktualna lista osób , które zadeklarowały obecność na "Kryształkonie"
1.Leobardis
2.Czegoj
3.Venar
4.Mrufon
5.Ghasta
6.Mastug
7.Vampire1308
8...
Oggy 12-13go ale nie na 100%
Mirta ;> ?
AS ;> ?
ktoś jeszcze ?
Dziś rozmawiałem z ośrodkiem agro w Czersku i sprawa wygląda tak:
są pokoje 2 , 3 , 4 osobowe , cena za dobę za osobę 40pln'ów (+ew. śniadanie 12pln)
venar napisał(a):
Mirta, akurat co do cen to Wawa wychodzi taniej. Zarówno kwatera jak i wszelakie zakupy. W okolicy są dwa duże hipermarkety z czego jeden 24H. Wstępnie cena kwaterunku wynosi 40 zł za dobę ale być może w ramach rabatu na części jaki obiecałem w razie czego właścicielowi tą cenę da się zbić.
Takie małe porównanie cen Czersk-Warszawa a kwaterunek. NIe wierzę żeby w Czersku zabrakło supermarketów , ot, jak choćby prozaiczna, ale wszystkim nam dobrze znana Biedronka
Dziś mam 22-go września, czy zatem już wiadomo gdzie odbędzie się ów konwent? ta kwestia bowiem była nader kontrowersyjna , i od miejsca właśnie zależeć będzie w głównej mierze ilu z nas przybędzievenar napisał(a):
Co do samego Kona to jeśli to ja mam rzeczywiście podjąć decyzję to zostawiam ją sobie na 19-go września tak aby 20-go Was wszystkich poinformować jaka jest decyzja. Obie opcje będę rozważał i podejmę decyzję bez względu na naciski jednej czy drugiej strony.
[/center]