Empires & Allies

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt:

Post autor: Keth » 05 listopada 2011, 23:27

Chciałbym Was zainteresować pewną przyjemną gierką wmontowaną w Facebooka, zwącą się Empires & Allies. Ładna grafika, sporo misji, wciągnęła mnie jak odkurzacz. Zabawa polega na rozbudowie swojego państwa oraz konfrontacjach ze Złymi (komputerowymi) oraz chłopcami do bicia (inni gracze). Ponieważ kluczową rolę w tej grze odgrywają znajomi (wzajemne pomaganie sobie, dostawy energii, wspomaganie budowy instalacji, wreszcie źródła cennych części), zależy mi na kontakcie z chętnymi do wspólnej zabawy.

Potencjalni sojusznicy niech szukają mnie na Facebooku pod personaliami Krzysztof Bujara. Ponieważ jednak zasadniczo nie przyjmuję zaproszeń od nieznajomych, będę wdzięczny za wcześniejsze zdradzenie na portalu (w tym topiku lub przez PW) swoich personaliów, żebym przypadkiem nie odrzucił zaproszenia!

Do zobaczenia w grze! :)

Awatar użytkownika
venar
Reactions:

Post autor: venar » 06 listopada 2011, 12:56

No Krzychu, jeśli dobrze Cię odszukałem to jesteś kibicem Cracovii i jeśli mam żyć spokojnie to nie mogę wysłać Ci zaproszenia ;)
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Keth » 06 listopada 2011, 14:13

To zdecydowanie nie ja! Szukaj osobnika bez zainteresowań piłkarskich zamieszkałego w Kevelaer :)

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Keth » 06 listopada 2011, 15:09

Venarze, nie popełnij tego samego błędu, co ja i nie kupuj urzędników w parlamencie za Empire Points! Pozbędziesz się EP błyskawicznie, a ich praktycznie nie można w grze odzyskać. Po postawieniu parlamentu musisz trochę poczekać, aż stanowiska obsadzą Twoi znajomi grający w E&A.

Goldwin
Reactions:

Post autor: Goldwin » 27 listopada 2011, 01:03

Noo... wciąga :)
Do mnie też dobijać bo coś mi mało sojuszników :)

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Keth » 27 listopada 2011, 09:22

Te nowe questy są masakryczne, zwłaszcza poszukiwania planów konstrukcyjnych nowej jednostki czy ta operacja ratunkowa dla grupy Black Ops. Mam za mało znajomych, żeby się zmieścić w limicie czasowym (30 zrzutów lotniczych zaopatrzenia, 30 sojuszniczych ekip do przeszukiwania gruzów - a ja mam tylko 10 znajomków w E&A)!

Przebudowuję trochę wyspę, muszę jakoś ogarnąć ten architektoniczny chaos. Zrobię układ miasta dzielnicami, przy jednoczesnej wymianie budynków na lepsze (np. wszystkie podstawowe tartaki precz, a na ich miejsce lepsze).

Goldwin
Reactions:

Post autor: Goldwin » 27 listopada 2011, 14:09

Gorzej niż masakryczne :/ Questy chyba nastawione na osoby mające po 100 osób grających w to samo i nastawione na ładowanie dolców... Skąd brać tyle itemów jakie tam wymagają :/
Gra free... ale chyba tylko na początku :)

Ale czasem można zabić czas... :D

Porządki rób, rób, bo kocioł straszny i nie wiem gdzie co jest :P

ODPOWIEDZ