Przedstaw się
Witam,Leszek sie nazywam,wiekowo 30 +,z okolic Poznania.Grywam w rpg od dawna,w zasadzie gralem w duzo roznosci,zew cthulhu,warhammera,kryształki,swiat mroku,deadlands,legendy 5 kregow,earthdawna,srodziemie,d&d i ad&d.I Gwiezdne wojny.Mozna powiedziec ze jestem wszechstronny.Mistrzowalem tez rozne rzeczy
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Witam. Kolejny zaprawiony w bojach RPG - owiec. Ja mieszkam koło Gorzowa Wlkp, w Gorzowie - Bazyl, mabramczyk w okolicy poznania. Można by się był kiedyś spotkać na porządnego weekendowego rpega.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2012, 11:28 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.
Popełniłem dwa teksty, wiec czas by się przedstawić. Latek mam 33, gram od pierwszych numerów MiMa (który to był rok? 92'?) i jeszcze mi się nie znudziło. Preferuję storrytelkę, ulubione systemy to Cyberek, l5k, KC z sentymentu. W Cyberka lubię prowadzić, często zdarza mi się polecieć 3-4 sesje z rzędu przy mocnej akcji, lecz bez jednego wystrzału, lub w KC bezkostkowo, a L5k bez jednego rzuconego czaru, czy wyciągniętego miecza. Wszystko to w Bełchatówie, z którego niestety większość graczy mi wyemigrowała w świat. Ostatnio mam fazę na stare Deadlandsy, bo świat mi się znowu wkręcił.