[table][tr][td]

[/td][td]
[center]Szkwał[/center]
wstępny termin: XXX maja , godzina 22.00
Aktualny skład zespołu to:
Deliad
Oggy
Nospe jako nowy bohater
Goldwin
Oczywiście będę sterował sesją jako MG
[/td][/tr][/table]
Czekam na propozycje co do terminu następnej sesji, mi pasuje w granicy 19.05 jeśli zachowujemy system grania w weekend. Godzina tak samo ( od. 22.00 ).
Gdyby sesja była na tygodniu to może wcześniej bym dał radę, ale wiem że nie każdemu pasuje taki termin ze względów technicznych. Oczywiście liczę na to że wszyscy będą słowni i zjawią się na sesję na umówioną godzinę. Unikniemy godzinnego poślizgu oraz niepotrzebnych nerwów. Fajnie, żeby wszyscy pojawili się przed 22 rozwiążemy wtedy ew. techniczne problemy.
Uwagi techniczne:
1. Na dniach podeśle wam PD-ki. rozwińcie standardowo postaci w cechach, ad umiejki - wybieracie jedną dostępną ze zdobywanego poziomu, a nie wszystkie na raz. Zachowamy tę zasadę przez pozostałe sesje. Po rozwinięciu przesyłacie do mnie,
2. Chce, abyśmy grali wedle zasad walki jakie opisałem na stronie w newsie Modyfikacja zasad walki KC. Przed sesją omówimy jak działa ten mechanizm.
3. Jak będziemy mieli pełny skład ustalimy hosta. oczywiście musi być to osoba o możliwie najlepszym łączu.
4. Jeśli ktoś chce być Wielkim Bratem niech da znać w ramach tego wątku.
5. hasło do rollera na dzień gry: szkwal
p.s
Zdjęcie to zrzut z filmu 'The White Squall' Ridleya Scotta,
[edit]
zmodyfikowałem graczy