Centrala PBF
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Przepraszam za swoją nieobecność, zarówno moich graczy jak i Aravena jako MG w sesji Earthdawna. Mój router najwyraźniej nie wytrzymał żaru toczonych na forum dyskusji i poległ dotknięty karzącą ręką Sharami, a odzyskanie dostępu do sieci wymagało kilku dni zachodu. Od tego momentu jestem ponownie dostępny, ale potrzebuję kilku godzin, by przestudiować wszystkie przejawy Waszej aktywności na stronie.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Tak najpóźniej w połowie czerwca będę prowadził Pbf-a w Kryształach Czasu z wykorzystaniem artykułów Żyjącej Orchii, do czego natchnąłmnie Ghasta i oczywiście same artykuły, Ketha, Czegoja i wszystkich jacy pracowali nad wizją projektu Żyjącej Orchii. Pisze to juz dziś by wybadać czy będą jacyś chętni do Gry. Proszę o informację w tej sprawie.
-
Keth
- Reactions:
- Kontakt:
Moi drodzy, od soboty do środy włącznie będę miał duże kłopoty w dostępie do sieci. Córka ma w sobotę dziesiąte urodziny, przyjedzie wielu gości włącznie z teściami, ci zaś pozostaną w gościnie aż do środy. Udostępniam im pokój z komputerem, stąd właśnie rzeczone ograniczenia.
Postaram się zaglądać na forum, ale nie mogę zadeklarować niczego w kwestii pisania. We własnych sesjach nie robi mi to rzecz jasna kłopotu, bo dam swoim graczom urlop, ale szkoda mi ekipy z Earthdawna. Muszę poprosić Aravena o proksowanie Krystora - nie zabijcie mnie zbyt szybko!
Postaram się zaglądać na forum, ale nie mogę zadeklarować niczego w kwestii pisania. We własnych sesjach nie robi mi to rzecz jasna kłopotu, bo dam swoim graczom urlop, ale szkoda mi ekipy z Earthdawna. Muszę poprosić Aravena o proksowanie Krystora - nie zabijcie mnie zbyt szybko!
-
Keth
- Reactions:
- Kontakt:
Moi drodzy, troszkę poprzestawiało mi się w robocie - z administracji zostałem przesunięty do pionu produkcyjnego, a to oznacza rozstanie z Wordem w robocie. Ubolewam nad tym bardzo, bo to właśnie w pracy miałem okazję pisać najwięcej wstawek i materiałów do ŻO. Niestety, będzie to też rzutowało na częstotliwość aktualizacji w sesjach. Postaram się utrzymać jak najlepsze tempo gry, ale nic chwilowo nie obiecuję, bo nie wiem jak będzie wyglądał mój nowy roboczy plan.
Dalsze informacje na bieżąco...
Dalsze informacje na bieżąco...
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ponieważ PBF Posąg Raggoka do finału zmierza, to ogłaszam nabór do przygody PBF w realiach Kryształów Czasu i Żyjącej Orchii. Chętnych do Drużyny trzeba. Jakiś Reptilion mile widziany, rasy i profesje dowolne ale jakowyś kapłan do leczenia mile widziany. Przygoda będzie poza ciągiem Orkusa. Proszę ew. chętnych o deklarowanie udziału w planowanym Pbf-e. Myślę, że pod koniec czerwca bym zaczał o ile będą chętni do gry. Postacie rozwinięte tak do 5 poziomu, tacy co to już sporo umieją ale do półbogów im daleko.