Spotkanie forumowiczów przy kostkach
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Jak zwykle pozostaje w takiej sytuacji kwestia lokalizacji. Większość z Warszafki ale w demokracji trzeba się liczyć ze zdaniem mniejszości...
MOŻE i bym się pokusił na zorganizowanie czegoś na marzec, ale nie w wawie czy okolicach, bo to dla mnie miliardy kilometrów. No i dla Aravena, bo w sumie jechalibyśmy pewnie stąd we dwóch.
MOŻE i bym się pokusił na zorganizowanie czegoś na marzec, ale nie w wawie czy okolicach, bo to dla mnie miliardy kilometrów. No i dla Aravena, bo w sumie jechalibyśmy pewnie stąd we dwóch.
Powiem więcej. Zadzwonił do mnie kumpel dziś, zresztą nasz użytkownik od dawna tu nie widziany "Saganpl" - powiedział mi że istnieją dofinansowania na eventy RPG-owe. Mam koleżankę w dziale prawnym Ministerstwa Rozwoju Regionalnego przy UE, nadałem jej temat i ma się zorientować jak to wygląda. Jeśli wszystko pójdzie ok, to możliwe że uda się coś poważniejszego zorganizować po Nowym Roku.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
-
vampire1308
- Reactions:
-
vampire1308
- Reactions: