Centrala PBF
Witam
Poszperałem chwile w sieci i znalazłem coś takiego:
http://basicroleplaying.com/downloads.p ... ile&id=307
czy o to chodzi?
Pozdrawiam
Poszperałem chwile w sieci i znalazłem coś takiego:
http://basicroleplaying.com/downloads.p ... ile&id=307
czy o to chodzi?
Pozdrawiam
-
mordimer00
- Reactions:
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Ta mechanika Waylenderze o to mi chodziło. Ale ja przedstawię w osobnym temacie, rasy bonusy dla nich i wytyczne punktowe co do tworzenia Postaci BG. Dziś to zrobię.
Oto link do tematu gdzie zawarłem wytyczne do tworzenia postaci w trzech krokach: http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... ead_id=621
Oto link do tematu gdzie zawarłem wytyczne do tworzenia postaci w trzech krokach: http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... ead_id=621
W weekend mnie nie ma od dziś od popołudnia do niedzieli wieczorem.
Aktualni Gracze do PBF-a w Conanie:
Mordimer, Waylander, Koszal, Procjon się zastanawia. Po niedzieli ruszamy, jak dacie rade zróbcie Postacie przez weekend. czekamy na info od Kolegi Waylandera.
Mordimer, Waylander, Koszal, Procjon się zastanawia. Po niedzieli ruszamy, jak dacie rade zróbcie Postacie przez weekend. czekamy na info od Kolegi Waylandera.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2012, 12:11 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Ściagnął mnie tu Waylander, swego czasu graliśmy na RPGonliner. Trochę grałem, trochę mistrzowałem, potem fourm umarło śmiercią nautralną.
Chętnie dołączę do drużyny jeśli jest jeszcze miejsce. Wstępnie Zamoranin - Złodziej/Zabójca, liczby i historię postaci dorobię najszybciej jak będzie to możliwe.
Ściagnął mnie tu Waylander, swego czasu graliśmy na RPGonliner. Trochę grałem, trochę mistrzowałem, potem fourm umarło śmiercią nautralną.
Chętnie dołączę do drużyny jeśli jest jeszcze miejsce. Wstępnie Zamoranin - Złodziej/Zabójca, liczby i historię postaci dorobię najszybciej jak będzie to możliwe.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Witaj, El, bardzo się cieszę, że dałeś się namówić na dołączenie do tutejszej paczki. Prócz Waylandera jest też Namakemono, liczę ponadto na odzew Freeksa. Jeśli się uda, tutejszy wirtualny klub miłośników PBF ostatecznie przejmie pełną władzę nad portalem i wyznaczy jedyny słuszny kierunek jego rozwoju! 
-
Keth
- Reactions:
- Kontakt:
Postanowiłem zrobić mały apel, bo zauważyłem, że niektórzy gracze jakby wypadli ze sfery sesyjnej. Aktywna ekipa oczywiście nie musi się określać, bo ich akurat widzę na forum codziennie, ale chciałbym wiedzieć jak wygląda dyspozycyjność i ewentualna chęć kontynuacji zabawy u Mabramczyka, Chemdoga i Goldwina.
Panowie, odezwijcie się proszę!
Panowie, odezwijcie się proszę!
-
Keth
- Reactions:
- Kontakt:
Moi drodzy, niniejszym chciałbym ogłosić rozpoczęcie przerwy świątecznej, od dzisiaj wieczora do około wieczoru drugiego dnia Świąt. Jutro pracuję, a potem już przyjeżdżają pierwsi goście - będę miał spory ruch w domu, więc intensywne korzystanie w tym czasie z kompa zdecydowanie odpada.
Nie wiem jak tam sesje Aravena i 8ART-a, moje wprowadzam w stan lekkiej hibernacji, który oznacza, że może z doskoku coś napiszę, ale na pewno nie będą to jakieś przełomowe zwroty akcji, które wymagałyby interwencji całej drużyny - już prędzej rozliczę test leczenia Hastura, zapodam wynik zwiadu Radeforda albo poturlam testy strzeleckie dla nieco już zapomnianych Kossytów na palisadzie Stołpianki.
Nie wiem jak tam sesje Aravena i 8ART-a, moje wprowadzam w stan lekkiej hibernacji, który oznacza, że może z doskoku coś napiszę, ale na pewno nie będą to jakieś przełomowe zwroty akcji, które wymagałyby interwencji całej drużyny - już prędzej rozliczę test leczenia Hastura, zapodam wynik zwiadu Radeforda albo poturlam testy strzeleckie dla nieco już zapomnianych Kossytów na palisadzie Stołpianki.