Centrala PBF
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Moi drodzy, nie dostałem jak dotąd żadnej odpowiedzi od Goldwina, Mabramczyka i Chemdoga w sprawie dalszego losu ich postaci w sesji Neuroshimy (również reakcji na PW). W związku z powyższym przyjmuję, że definitywnie zrezygnowali z zabawy. Do pierwszego, może drugiego stycznia oferuję ich postacie tym portalistom, którzy chcieliby dołączyć do sesji NS, w przeciwnym razie przeistoczą się trwale w NPC-ów (z rozmaitymi tego faktu konsekwencjami).
Swoją drogą szkoda, że drużyna tak się skurczyła, ale rozumiem, że życie to nie bajka i czasami po prostu nie ma możliwości albo ochoty, by dalej grać...
Swoją drogą szkoda, że drużyna tak się skurczyła, ale rozumiem, że życie to nie bajka i czasami po prostu nie ma możliwości albo ochoty, by dalej grać...
-
Trihikilius
- Reactions:
-
Trihikilius
- Reactions:
Trihikiliusie
!!!
. To stare czasy z tym nickiem, ale łatwiej na przyszłość będzie po prostu Trih.
Ciężko jest jednak po tak szybkiej deklaracji chęci gry, przeczytać tą prawie ...oj... książkę.
PS. "Veni, vidi, vici", żona mi odpuściła przebywania w jej szacownym towarzystwie podczas emisji przygód starego Bagginsa. Obyło się więc bez pytań, a dlaczego on właściwie(...)itp.itd.?????
Muszę Wam przyznać, że nawet ogromna chęć "pipi", nie oderwał mnie ani na chwilkę od ekranu.
Ciężko jest jednak po tak szybkiej deklaracji chęci gry, przeczytać tą prawie ...oj... książkę.
PS. "Veni, vidi, vici", żona mi odpuściła przebywania w jej szacownym towarzystwie podczas emisji przygód starego Bagginsa. Obyło się więc bez pytań, a dlaczego on właściwie(...)itp.itd.?????
Muszę Wam przyznać, że nawet ogromna chęć "pipi", nie oderwał mnie ani na chwilkę od ekranu.
Hobbit był fajny, ale widać troszkę chciwość.
Tak jak we władcy musieli ciąć fabułę, żeby zmieścić ja w jakimś rozsądnym czasie, tak tutaj wymyślali wątki trochę na siłę. Moim zdaniem zgubili gdzieś ten lekki klimat Hobbita. Ta książka zawsze była lżejsza od Władcy a w wersji filmowej, moim zdaniem przez dodatki, gdzieś tą lekkość straciła. Gdyby nie chęć wyciśnięcia dodakowej kasy od fanów efekt byłby wierniejszy.
Tak czy inaczej - podobało mi się, z pewnymi zastrzeżeniami. Na kolejne też pójdę.
Tak jak we władcy musieli ciąć fabułę, żeby zmieścić ja w jakimś rozsądnym czasie, tak tutaj wymyślali wątki trochę na siłę. Moim zdaniem zgubili gdzieś ten lekki klimat Hobbita. Ta książka zawsze była lżejsza od Władcy a w wersji filmowej, moim zdaniem przez dodatki, gdzieś tą lekkość straciła. Gdyby nie chęć wyciśnięcia dodakowej kasy od fanów efekt byłby wierniejszy.
Tak czy inaczej - podobało mi się, z pewnymi zastrzeżeniami. Na kolejne też pójdę.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Myslałem, że Ty Koszal chcesz prowadzić MERPA. Ja ew. bym mógł poprowadzić PBF-a w klimacie Śródziemia, ale nie na mechanice MERPA, poczytałem ja nieco i za trudna do PBF-a, za skomplikowana. Wykorzystam raczej rasy z MERPA i archetypy, ale na razie jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądało. Muszę pomyśleć.