Przedstaw się
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Bardzo się cieszę, że w końcu dotarł tutaj Kargan! Na zaproszenie wciąż nie zareagowali niestety Freeks, Bors i Blaster (Waylanderze, potrafisz się może skontaktować z nimi przez GG?), za to odezwał się - i to w pozytywnym sensie - Trihikilius! Jak tak dalej pójdzie, ściągniemy tu naprawdę mocną ekipę pebeefowców!
Co do osoby Kargana, to stary wyjadacz w kwestii PBF, m.in. budząca respekt Lyra Amosis z Ordo Hereticus lub czarodziej Gunter Hummel ze Starego Świata.
Co do osoby Kargana, to stary wyjadacz w kwestii PBF, m.in. budząca respekt Lyra Amosis z Ordo Hereticus lub czarodziej Gunter Hummel ze Starego Świata.
Bry wiczór,
żeby nie było, że jakiś no-name Wam wypisuje "herezje"
na forum, krótko o mnie:
Mieszkam w Warszawie i mam na imię Basia.
W RPG gram od około 11 lat, wcześniej grałam sporo w Arkadie - MUD (a Warlocka, o którym pisała Carnaein, nawet pomagałam tworzyć i chyba właśnie znów mam fazę na tworzenie
)
Głownie gram w Monastyr, ale KCki były pierwszy RPG w który grałam, więc czuję do niego ogromny sentyment. Ten sentyment przerzuciłam na MUDa
i ostatnio nieudolne próby mistrzowania 
Wiek - oczywiście 18
Pozdrawiam.
żeby nie było, że jakiś no-name Wam wypisuje "herezje"
Mieszkam w Warszawie i mam na imię Basia.
W RPG gram od około 11 lat, wcześniej grałam sporo w Arkadie - MUD (a Warlocka, o którym pisała Carnaein, nawet pomagałam tworzyć i chyba właśnie znów mam fazę na tworzenie
Głownie gram w Monastyr, ale KCki były pierwszy RPG w który grałam, więc czuję do niego ogromny sentyment. Ten sentyment przerzuciłam na MUDa
Wiek - oczywiście 18
Pozdrawiam.
O, skoro przedstawiła się moja przełożona z gildii, to przedstawię się i ja:
Carnaein - w rzeczywistości na imię mam Martyna, w erpegi grałam wyłącznie pod postacią MUDów, w których siedzę od 7 lat (m. in. Arkadia, Warlock, Nightal). Rocznik '93, więc jestem zapewne jednym z najmłodszych użytkowników tego forum - o ile nie najmłodszym...
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Carnaein - w rzeczywistości na imię mam Martyna, w erpegi grałam wyłącznie pod postacią MUDów, w których siedzę od 7 lat (m. in. Arkadia, Warlock, Nightal). Rocznik '93, więc jestem zapewne jednym z najmłodszych użytkowników tego forum - o ile nie najmłodszym...
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2013, 13:54 przez Carnaein, łącznie zmieniany 1 raz.
Taaakk... kobiety to rzadkość. Swego czasu grałam w grupie 7 osobowej, teraz gram w grupie 5 osobowej - nadal jestem jedyną kobietą. Może to wyina systemu (do jednej znajomej jakoś nie przemawia za bardzo)...
A na czym dokładnie polega PBF?
Tzn, teorie znam, ale jak to sie dokładnie odbywa u Was? Może mnie przekierujecie na jakiś inny wątek, coby tutaj nie spamować postów nie w temacie.
Pozdrawiam,
Asta
A na czym dokładnie polega PBF?
Pozdrawiam,
Asta
Siemanko. Jak masz chwilę to prześledź wątki z http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... orum_id=35. Najpierw w temacie technicznym ustala się szczegóły, a następnie w nowym temacie... zaczynamy przygodę
. Ciężko o rzuty kością, za to o wiele łatwiej opisywać dokonania postaci.