Centrala PBF
-
mordimer00
- Reactions:
-
mordimer00
- Reactions:
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Mordimer00 - goblin barbarzyńca/złodziej
Araven ....
8art goblin łowca/kapłan
Maciej 78 ....
Deshong gnom iluzjonista
Keth goblin złodziej/czarnoksiężnik
I niech mi ktoś powie, że KC nie cieszy się zainteresowaniem. Zebrałem graczy w kilka godzin. Czekam na postacie. Odradzam wiarę w Morglitha, trochę to skomplikowałby scenariusz.
Araven ....
8art goblin łowca/kapłan
Maciej 78 ....
Deshong gnom iluzjonista
Keth goblin złodziej/czarnoksiężnik
I niech mi ktoś powie, że KC nie cieszy się zainteresowaniem. Zebrałem graczy w kilka godzin. Czekam na postacie. Odradzam wiarę w Morglitha, trochę to skomplikowałby scenariusz.
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2013, 21:40 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.
-
namakemono
- Reactions:
Deliad, powiedz, że nie ma już wolnych miejsc!
Gdy usłyszałem słowo-klucz "Sprawy Rodzinne", ręce same (zupełnie wbrew woli mózgu) zaczęły stukać w klawiaturę. Byłabyż możliwość zagrania kapłanem a'la Gusłek ze "Spraw..."? Przywiązałem się do tej postaci i chętnie pociągnąłbym jej życiorys dalej, nawet jeśli w goblińskiej skórze. A zapowiada się dobra beka!
Ale ja przecież nie mam czasu, to byłby mój czwarty PBF!
Poza tym (proszę, nie zlinczujcie mnie!) nie znam mechaniki KC i ciężko byłoby mi stworzyć samemu postać, czy choćby przekonwertować Gusłka-ludzia na Gusłka-nieludzia.
Ogólnie nie warto mnie brać do drużyny.
To jak z tym miejscem?
Gdy usłyszałem słowo-klucz "Sprawy Rodzinne", ręce same (zupełnie wbrew woli mózgu) zaczęły stukać w klawiaturę. Byłabyż możliwość zagrania kapłanem a'la Gusłek ze "Spraw..."? Przywiązałem się do tej postaci i chętnie pociągnąłbym jej życiorys dalej, nawet jeśli w goblińskiej skórze. A zapowiada się dobra beka!
Ale ja przecież nie mam czasu, to byłby mój czwarty PBF!
Poza tym (proszę, nie zlinczujcie mnie!) nie znam mechaniki KC i ciężko byłoby mi stworzyć samemu postać, czy choćby przekonwertować Gusłka-ludzia na Gusłka-nieludzia.
Ogólnie nie warto mnie brać do drużyny.
To jak z tym miejscem?
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
-
namakemono
- Reactions:
Czyli mogę grać Gusłkiem, kapłanem Piana? Tym ze Spraw Rodzinnych? Naprawdę?
Byłoby super, nawracałbym Was wszystkich przy pomocy sfermentowanych obrzędowych eliksirów procentowych
Keth, nie mogę znaleźć statystyk Gusłka. Nie miałbyś ich gdzieś w archiwum? Zawsze jest taka opcja, że prowadziłeś to storytellingowo i statystyk nie było wcale.
Byłoby super, nawracałbym Was wszystkich przy pomocy sfermentowanych obrzędowych eliksirów procentowych
Keth, nie mogę znaleźć statystyk Gusłka. Nie miałbyś ich gdzieś w archiwum? Zawsze jest taka opcja, że prowadziłeś to storytellingowo i statystyk nie było wcale.