Post ukryty do informacji Koszala.
Przepraszam Panowie, zapomniałem o czymś dość ważnym i już to naprawiłem wysyłając PW Koszalowi.
Przepraszam Panowie, zapomniałem o czymś dość ważnym i już to naprawiłem wysyłając PW Koszalowi.
Westbrook; Posiadłość Mr Vincenta; Wed 29/07/2020; 1526hrs
Cartwright podskoczył, gdy usłyszał znów głos netrunnerki. Nie rozłączyła się, ale od momentu, kiedy w domu Concenta doszło do dziwnego spotkania, siedziała zupełnie cicho, nie wiadomo czy totalnie zaskoczona, czy może wciąż trzymając rękę na pulsie. Słowa które telefon wyrzucał jej niesamowicie szybkim głosem, z jednej strony uspokoiły technika, ale z drugiej uzmysławiały mu po jak cienkim lodzie stąpają:
- Czarny, nie róbcie nic głupiego! Jeśli spadnie jej włos z głowy to będzie pozamiatane na cacy. Sprawdziłam, ona mieszka tu w skrzydle domu. Monica Maria Rodriguez, rocznik 1971. Zatrudniona jako służba domowa przez Vincenta w 2002. Pensje oficjalnie płaci jej z funduszu reprezentacyjnego Militechu. Rodriguez ma dwoje dorosłych dzieci żyjących w NC. Półtora godziny temu zarejestrowała ochronie na checkpoincie, że wyjdzie z Westbrook i wróci przed północą. Musicie być bardzo ostrożni, bo Arasaka zacznie węszyć, jak cos pójdzie nie tak.
Puls Cartwrighta podskoczył. Wyglądało, że służąca musi stąd wyjść nie domyslając się, że coś jest nie tak. Jesli nie wyjdzie, to ochrona Arasaki może zacząć to sprawdzać. Fałszywe ID mogą niewystarczyć żeby się wykpić. A jeśli Monica zoorientuje się, że coś jest nie tak, to wystarczy, że szepnie komuś słowo na punkcie kotrolnym i wtedy będą naprawdę mieć na głowie oddział szturmowy azjatów. Tak źle i tak niedobrze.
Garść informacji od Alt, które miałem przekazać wcześniej i kompletnie zapomniałem. Mea Culpa. Trochę Wam to zawęża pole działania, ale nie musi być łatwo!
Tylko Ty słyszysz rozmowę z netrunnerką, bo wisisz z nią jeszcze na linii, toteż postuję do Ciebie przez PW. Mam nadzieję, że jakoś zdołasz przekazać wszystko w Garcii i Wilsonowi w sposób, żeby babka się nie zorientowałaWink Miłego improwizowania.