PBF - Absencja!
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Dobro - sesja rzecz święta, zwłaszcza sesja PBF! 
Pytanie do ekipy AFB (Araven, Maciej78, Kargan, Namakemono, Koszal) - kiedy chcielibyście wystartować z sesją? Brakuje mi tylko wprowadzenia dla Zadziora i zasadniczo możemy ruszać, ale raz: lada chwila zaczynają się wakacje, dwa: wielu z Was siedzi po uszy w innych przygodach. Jeśli chcecie, mogę spokojnie zaczekać ze startem, aż wspólnie wygospodarujemy dla siebie więcej czasu.
Pytanie do ekipy AFB (Araven, Maciej78, Kargan, Namakemono, Koszal) - kiedy chcielibyście wystartować z sesją? Brakuje mi tylko wprowadzenia dla Zadziora i zasadniczo możemy ruszać, ale raz: lada chwila zaczynają się wakacje, dwa: wielu z Was siedzi po uszy w innych przygodach. Jeśli chcecie, mogę spokojnie zaczekać ze startem, aż wspólnie wygospodarujemy dla siebie więcej czasu.
-
mordimer00
- Reactions:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Moi drodzy, w weekend raczej nie będę osiągalny, wybieram się z bratem i szwagrem na lokalny event, który wiąże się z moimi zainteresowaniami. Po powrocie na pewno wrzucę parę fotek.
Poniżej zdjęcia z poprzednich odsłon Santa Fe Event w muzeum wojskowym w Overloonie. Zapowiadają się świetne atrakcje, byle tylko pogoda się nie popsuła.

Poniżej zdjęcia z poprzednich odsłon Santa Fe Event w muzeum wojskowym w Overloonie. Zapowiadają się świetne atrakcje, byle tylko pogoda się nie popsuła.

-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Keth, to Cie powinno zainteresować.Moi drodzy, w weekend raczej nie będę osiągalny, wybieram się z bratem i szwagrem na lokalny event, który wiąże się z moimi zainteresowaniami. Po powrocie na pewno wrzucę parę fotek.
Impreza masakryczna i niedaleko ode mnie. A najlepsze, jest to, że mam urlop:) Byłem już tam kilkakrotnie ale nie na Tank Festival. To jest zdecydowanie moje ulubione muzeum!!!:
http://www.tankmuseum.org/ixbin/indexpl ... rd=ART3513