PBF - Tańczący z maszynami
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Ian przeżuł wykałaczkę.
- Mogą ubijać sztuki za dnia i sprytnie ukrywać. Tak łatwiej niż zwiać z krową w dzień. Przy takiej opcji wracają po mięso w nocy i skrzętnie zacierają ślady. Trzeba to sprawdzić. Pewnie nie będą nas się spodziewać. Zaskoczymy ich.
- Mogą ubijać sztuki za dnia i sprytnie ukrywać. Tak łatwiej niż zwiać z krową w dzień. Przy takiej opcji wracają po mięso w nocy i skrzętnie zacierają ślady. Trzeba to sprawdzić. Pewnie nie będą nas się spodziewać. Zaskoczymy ich.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2013, 11:25 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorki, miałem naprawdę mnóstwo rzeczy na głowie. Kontynuujmy.
Po nocy na podłodze biura szeryfa, drużyna wyruszyła o świcie na pastwiska na wschodzie, wyprzedzając kowboi ze stadami. Dotarli na miejsce około siódmej rano.Jak okiem sięgnąć, na zachodzie, północy i południu rozpościerały się trawiaste równiny. Tylko na wschodzie widniały majestatyczne kształty góry Pilamayaye (przynajmniej tak nazywała ją Mysz).
Po skrzętnym rozejrzeniu się, drużyna znalazła ślady krów prowadzące do góry Pilamayaye, o których wspominał ranczer. Poza tym nic, ani najdrobniejszej kosteczki.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Ian rozejrzał się okolicy z pod ronda swojego kapelusza. Spokój, cisza i pustkowia.
- No i dupa - wymruczał - trze było przyjść nocą, może coś się działo. A tak.... Znajdźmy lepiej dobre punkty obserwacyjne. Takie w zasięgu widzenia. Jak ktoś coś zobaczy niech da znać. Ja idę pod te samotne drzewo. Te tam co tu jako jedyne wyrosło.
- No i dupa - wymruczał - trze było przyjść nocą, może coś się działo. A tak.... Znajdźmy lepiej dobre punkty obserwacyjne. Takie w zasięgu widzenia. Jak ktoś coś zobaczy niech da znać. Ja idę pod te samotne drzewo. Te tam co tu jako jedyne wyrosło.
Ostatnio zmieniony 08 września 2013, 19:47 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.