Jak to co?
Nie gramy dalej.
Poza mną Salamem i Avnarem chętnych brak.
Salam zrobi poprawki i zagramy, ale nie wiadomo czy tu, czy na innym Forum, gdzie we 3 jesteśmy.
PBF - Królestwa (wątek techniczny)
Projekt jest w poprawkach, wprowadziłem zmiany ale sam muszę póki co ocenić czy są dobre. Przepisuję całość do wersji czytelniejszej, muszę potestować. Jak będę z tego zadowolony to rozszerzę testy na Aravena i avnara, jak będę zadowolony to na większą ilość osób.
Pracuje nad projektem na RPGManufacture, stamtąd przyszedłem potestować tutaj. Robię do tego jednocześnie suplement do standardowej gry RPG na autorskiej mechanice, gdzie będzie można wcielić się w bohaterów, robię też dodatek z generatorem ras. Generalnie jest tego sporo a czasu mało stąd wszystko idzie dużoooo wolniej.
Pracuje nad projektem na RPGManufacture, stamtąd przyszedłem potestować tutaj. Robię do tego jednocześnie suplement do standardowej gry RPG na autorskiej mechanice, gdzie będzie można wcielić się w bohaterów, robię też dodatek z generatorem ras. Generalnie jest tego sporo a czasu mało stąd wszystko idzie dużoooo wolniej.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2013, 06:30 przez Salam, łącznie zmieniany 1 raz.