Centrala PBF
-
namakemono
- Reactions:
Hm. Szczerze mówiąc, Keth, jestem skłonny odstąpić od KC na rzecz CP2020, Neuroshimy i nawet tej trzeciej tajemniczej opcji. CP2020 znam całkiem dobrze, dość dużo grałem swego czasu, w NS też coś niecoś na Twoim poprzednim forum. A tajemnicze rąbanki uśmiechają mi się szczególnie mocno. KC też polubiłem, ale z wymienionych systemów ten znam najmniej. Tak więc jestem do dyspozycji.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Garść dodatkowych informacji na temat sesji "Kupieckie gierki". Wycofuję opcję grania krasnoludem, bo Rhulita jakoś mi nie pasuje do wizji szajki obwiesiów i portowych nicponi, za to trollak i gobber jak najbardziej.
Dopuszczalne profesje to Bounty Hunter, Cutthroat, Duelist, Highwayman, Man-at-Arms, Pirate, Sorcerer, Thief. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na swoją postać, niech pisze. Z założenia wszyscy wywodzicie się z portowego miasta Clockers Cove bądź okolicznych wiosek, znacie się i trzymacie razem od kilkunastu miesięcy.
Do paczki dołączy Namakemono, więc drużyna zasadniczo skompletowana: Deliat, Waylander, 8ART, Maciej i Namakemono.
Dopuszczalne profesje to Bounty Hunter, Cutthroat, Duelist, Highwayman, Man-at-Arms, Pirate, Sorcerer, Thief. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na swoją postać, niech pisze. Z założenia wszyscy wywodzicie się z portowego miasta Clockers Cove bądź okolicznych wiosek, znacie się i trzymacie razem od kilkunastu miesięcy.
Do paczki dołączy Namakemono, więc drużyna zasadniczo skompletowana: Deliat, Waylander, 8ART, Maciej i Namakemono.
myśle że połączę cutthroata z Thiefem tworząc rzezimieszka,rasy nie jestem jeszcze pewien
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2014, 19:03 przez maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mieli do wyboru wojn? lub ha?b?, wybrali ha?b?, a wojn? b?d? mieli tak?e"
Na początku lutego chciałby przeprowadzić kontynuacje scenariusza "Goblińska Brama".
Zapraszam graczy z poprzedniego scenariusza jak i nowych, chcących wejść w świat Tolkiena.
Przy okazji konwertuję całą mechanikę MERP na tą z FATE.
Zapraszam graczy z poprzedniego scenariusza jak i nowych, chcących wejść w świat Tolkiena.
Przy okazji konwertuję całą mechanikę MERP na tą z FATE.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Moje postacie:
"Ponad gór omglony szczyt
Lećmy, zanim wstanie świt,
By jaskiniom, lochom, grotom
Czarodziejskie wydrzeć złoto! "
Zapraszam do wzięcia udziału w sesji Warhammera 2 ed o epickiej wyprawie po skarby. Wątek z Karak Azgal mozliwy. Chętnych poproszę o wpis odnośnie konceptu postaci (rasa/profesja).
Preferowane krasnoludy
Lećmy, zanim wstanie świt,
By jaskiniom, lochom, grotom
Czarodziejskie wydrzeć złoto! "
Zapraszam do wzięcia udziału w sesji Warhammera 2 ed o epickiej wyprawie po skarby. Wątek z Karak Azgal mozliwy. Chętnych poproszę o wpis odnośnie konceptu postaci (rasa/profesja).
Preferowane krasnoludy
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2014, 18:09 przez maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
Po ukończeniu jednego z PBF mogę zagrać w warhammera 
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Moje postacie:
Moje postacie:
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
Już kiedyś pisałem, że piszę się na tego pbf-a w warhammera 2ed. Mogę grać krasnoludem, jakimś łotrem np. hieną cmentarną.
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2014, 18:14 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej zeby elfów nie było
Podrzućcie profesje startowe i jutro dostaniecie rozpiski postaci na PW.
Dobro,zacząć możesz,jak nie bedziesz mógł posta napisac to chociaz wytyczne jak zachowa sie postac.
Jesli ktos ma jakas historie bohatera,niech napisze
Zaczynamy w Imperium,przypuszczalnie w Middenheim
Dobro,zacząć możesz,jak nie bedziesz mógł posta napisac to chociaz wytyczne jak zachowa sie postac.
Jesli ktos ma jakas historie bohatera,niech napisze
Zaczynamy w Imperium,przypuszczalnie w Middenheim