Pomoge, ale najpierw powiedz co dostales. W szczegolnosci czy jest pelny opis bogow i jakies materialy dotyczace swiata, mapy (ktora wyspa jest ktora!), historia.
Proszę nie spodziewać się rewelacji. Mam powiedzmy w miarę pełny rękopis, drugi plik, który sam tworzyłem już po konsultacjach A.S.a oraz oczywiście zawodną czasem pamięć autora. Wydaje mi się, że jest sporo miejsca do własnej interpretacji, ale również sporo tekstu oryginalnego. W przypadku nadużyć (autor i ja skutecznie wywalimy nadinterpretację

). Więcej szczegółów to nowa edycja, nowe grafiki (część już widziałem). Stara edycja to ma być grywalna wersja starych zasad, które znamy. Pewnie Artur pozwoli puścić trochę świeżej krwi (będę mocno nalegał), ale bez przegięć. Powtarzam - to ma być grywalna wersja starych rzeczy które znamy zebrana w jeden plik, przeredagowana i zjadliwa, którą będzie można wydrukować i dzięki niej zagłębić się w świat Orchii.
Kurka, gdyby taka propozycja wyszla od ASa jakis rok temu lub wczesniej, to pewnie bym sie do tego zabral z radosnym okrzykiem Hurra! (i pewnie probowal robic mala rewolucjeWink).
Ale teraz choc checi sa to powiekszona rodzina skutecznie pozbawia mnie, poki co, jakiekogolwiek wolnego czasu. Ja z przykroscia, ale musze odmowic:/
Chetnie zapoznam sie jednak z materialami.
Szkoda, ale nie ma tak dobrze, niepracujący będą mogli zapoznać się z materiałami, już po skończeniu prac. Zobaczymy, czy po opracowaniu wszystkiego, czy w odcinkach (jak dobra telenowela).