Nauka i technika
Dlaczego się go nie zapytasz? Zdaje się, że dobrze się znasz z jego synem.Hauerine napisał/a:
Poza tym skoro robi nową wersję, to w czym problem, zeby nam udostepnic resztę starej?
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Wydaje mi się, że reszta starej wersji (owe 90%) to właśnie opis świata - w końcu co jeszcze z mechaniki KC mogło pozostać dla nas ukryte? Zaawansowane profesje? Zasady dla statków i machin oblężniczych? Brakuje dalszych opisów Orchii, relacji społecznych, bestiariusza, nowych organizacji, HISTORII świata... a tego AS Ci niestety nie udostępni, bo takie materiały będą przecież kompatybilne z ewentualną nową wersją.Hauerine napisał/a:Poza tym skoro robi nową wersję, to w czym problem, zeby nam udostepnic resztę starej?
AS dośc duzo pisał, niedawo trafiłem wydruk z jakims jego wielostronicowym opowiadaniem osadzonym na Orchii. Trzeba by przeczytac czy jest kompletny, zrobic recognito i ewentualnie zapytac AS-a czy mozna wrzucic na portal/KC-towca
Chyba, ze to samo venar dostanie na pena wraz z innymi skarbami, to nie bede sobie głowy zawracał
Chyba, ze to samo venar dostanie na pena wraz z innymi skarbami, to nie bede sobie głowy zawracał
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
czegoj napisał/a:
Chyba dam sobie luz na jakieś pół roku w zaglądanie tutaj bo te 'prawdy objawione przez autora' są po prostu irytujące. Możemy sobie deliberować na dowolny temat, a i tak nie ma to sensu. Nagle się okaże że autor już to opisał i pomysły jakie wypracujemy są o kant d. potłuc.
Dla mnie ta odpowiedź jest najistotniejsza. Po co ten portal jak autor i tak wszystko wie, tylko fanów ma w d...
Co raz bardziej dochodzę do wniosku, że robimy pracę za A.S. a On i tak wie swoje i rozmowa z nami nie jest mu do niczego potrzebna. Nie podoba mi się to bardzo.
Przypomnę się z wątkiem i tymi słowami, żeby przypadkiem 'inwencja twórca' AS-a, jego 'wszechwiedza' i podejście 'brzytwy ockhama' nie zabiła świetnych pomysłów z forum