To może być zmieniający się pod wpływem czasu i róznych wydarzeń rozkład. Np. wojna może poważnie przetrzebić szeregi mniej doświadczonych żołnierzy, zaś ci, którzy przeżyją pewnie awansują na wyższe POZ.Przemo napisał/a:
Nie chcę otwierać nowego wątku, dlatego pytam tutaj:
jak myślicie ile % istot w danej profesji ma jaki poziom?
Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
NaturalnieHauerine napisał/a:
Keth:Owszem, o ile czarnoksiężnik to to samo co paladyn:astrologiczne Przeznaczenie Losu mogłoby podnieść hogurowi UM o 20 pkt. (do 158). Gdyby to połączyć z Aurą Wiary, UM podskoczyłyby minimalnie do 168.
"OBSZAR DZIAŁANIA: Kleryk lub Paladyn tej samej wiary (specjal.)"
...
Swoją drogą ciekawe, że paladyn i owszem, a czarny rycerz nie...
Treantowi właśnie o to chyba chodziło.Chodziło mi o to, że będąc dobrym klerykiem masz możliwość rzucenia tego czaru na zaprzyjaźnionego paladyna, natomiast grając złym klerykiem nie możesz go rzucić na zaprzyjaźnionego czarnego rycerza.
Paladyn to troche taki kapłan, a czarny rycerz z kapłaństwem raczej nie ma nic wspólnego.
-
Keth
- Reactions:
- Kontakt:
Macie obaj rację - zawiniło chyba moje dziwne przeświadczenie (czy raczej wyobrażenie), że czarny rycerz jest wiernym przeciwieństwem paladyna również w kwestiach religijnych (czyt. czciciel złych bogów). Tymczasem faktycznie paladyn podąża po pewnym czasie ku kaście kapłańskiej, czarny rycerz zaś ku czarodziejskiej. Przepraszam za noobizm 
-
Keth
- Reactions:
- Kontakt:
Czy ktoś już może widział ten film? Gdyby nie niektóre hellenistyczne akcenty, mógłby byc taki "kryształkowy" K:C
http://www.youtube.com/watch?v=-l-DkdRx ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=-l-DkdRx ... re=related
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2010, 09:21 przez Keth, łącznie zmieniany 1 raz.
Och, byłem na tym w kinie w wersji 3D, problem w tym że tego 3D było tam tyle co kot napłakał. Ale generalnie faktycznie nadaje się do KC z początków jego istnienia gdy schemat "znajdź i zniszcz" królował 
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
-
Keth
- Reactions:
- Kontakt:
Dzięki za opinię, zauważyłem trailer tego filmu kilka dni temu na Youtube, więc kliknąłem. Cóż, kolejna rozczarowująca pozycja, chlip chlip! Mam nadzieję, że nadciągający wielkimi krokami "Centurion" przynajmniej po części zaspokoi moje oczekiwania (jestem wielkim fanem starożytnego Rzymu, chociaż naturalnie żadnym profesjonalistą-historykiem w tym względzie).