Przedstaw się
Na forum melduje się Dingo. Rocznik 81, W rpg na żywo grałem kilkanaście lat temu, a teraz męczę pbf i to skutecznie. Mój ulubiony system to dnd 3.5, następne w kolejce są KC. Moje hobby: teoria sztuk walki, szachy, literatura, int(ernet). Mam nadzieję, że będziemy się tu dobrze bawić.
Parę lat temu dość intensywnie trenowałem tworzenie tekstów do dnd 3.5 na forum Poltergeista. Teraz mam ochotę i pomysły do KC. Zobaczymy co z tego będzie.
Pozdrawiam
Dingo
Parę lat temu dość intensywnie trenowałem tworzenie tekstów do dnd 3.5 na forum Poltergeista. Teraz mam ochotę i pomysły do KC. Zobaczymy co z tego będzie.
Pozdrawiam
Dingo
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Witaj Dingo. Zajrzyj do działu PBF na naszym Forum, każdy nowy chętny mile widziany. (Trzeba być zalogowanym i mieć dostęp do grupy Fani PBF, by tam zajrzeć).
Edit: Musisz poprosić Czegoja Admina, by Ci dał dostęp do Grupy Fani PBF, kiedyś był on z automatu, chyba, ze odznaczyłeś to w czasie rejestracji.
Edit: Musisz poprosić Czegoja Admina, by Ci dał dostęp do Grupy Fani PBF, kiedyś był on z automatu, chyba, ze odznaczyłeś to w czasie rejestracji.
Serdecznie witamy!
jak masz ochotę pograć, to proponuję zacząć od tematu Centrala pbf- http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... ead_id=501
Tam zamieszczamy aktualności z planowanych sesji, dopinania się do już prowadzonych itd.
jak masz ochotę pograć, to proponuję zacząć od tematu Centrala pbf- http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... ead_id=501
Tam zamieszczamy aktualności z planowanych sesji, dopinania się do już prowadzonych itd.
Witam wszystkich
W RPG gram już gdzieś pewnie ze 20 lat a KC to pierwszy system w którym przemierzałem nieznane krainy.
Jako, że na klasyczne sesje już nie ma czasu, a i drużyna się trochę po Świecie rozjechała może uda się zagrać jakąś sesję PBF.
Na razie się rozglądam, czytam zasady, przeglądam sesje bo przyznam, że z w pbf to będą moje pierwsze kroki
P.S. Dzięki za dostęp do Grupy Fani PBF i pozdrawiam Bart'a który kiedyś to forum wynalazł a teraz mnie na nie "ściągnął" :/cyk
W RPG gram już gdzieś pewnie ze 20 lat a KC to pierwszy system w którym przemierzałem nieznane krainy.
Jako, że na klasyczne sesje już nie ma czasu, a i drużyna się trochę po Świecie rozjechała może uda się zagrać jakąś sesję PBF.
Na razie się rozglądam, czytam zasady, przeglądam sesje bo przyznam, że z w pbf to będą moje pierwsze kroki
P.S. Dzięki za dostęp do Grupy Fani PBF i pozdrawiam Bart'a który kiedyś to forum wynalazł a teraz mnie na nie "ściągnął" :/cyk
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Witamy świeżą krew. Bawcie się dobrze na forum. Jest tu sporo artykułów o KC, ale portal traktuje też o Iron Kingdoms, karciance Warhammera, no i oczywiście sesjach RPG PBF w najróżniejszych systemach.
Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 10:15 przez 8art, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Aniol Gniewu
- Reactions:
Witam wszystkich!
Sławek, 40 lat na karku. Od 20 lat prowadze i gram w warhammera a od roku warhammera 40k Dark Heresy i Rogue Teader. W miedzyczasie skrobnalem ksiazke , kilka artykulow do MiMa, Poltergeista i fanzinu Łowca Dusz. Z KCtami mialem stycznosc w poczatkach lat 90 tych. I... Srednio mi sie podobały! B) Licze na kontakt z fanami warhammera ktorzy ukrywaja sie na tym forum i ewentualny udzial w sesjach pbf.
Sławek, 40 lat na karku. Od 20 lat prowadze i gram w warhammera a od roku warhammera 40k Dark Heresy i Rogue Teader. W miedzyczasie skrobnalem ksiazke , kilka artykulow do MiMa, Poltergeista i fanzinu Łowca Dusz. Z KCtami mialem stycznosc w poczatkach lat 90 tych. I... Srednio mi sie podobały! B) Licze na kontakt z fanami warhammera ktorzy ukrywaja sie na tym forum i ewentualny udzial w sesjach pbf.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Witaj, jak jesteś zalogowany, to powinieneś mieć dostęp do sesji PBF, oto link: http://www.krysztalyczasu.pl/forum/view ... orum_id=35
Kilku fanów Warhammera się znajdzie, może i więcej niż kilku. Pozdrawiam.
Kilku fanów Warhammera się znajdzie, może i więcej niż kilku. Pozdrawiam.
-
Petryfikator
- Reactions: