PBF - Wojna z Cieniem
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Cos mi sie zdaje, ze trzeba bedzie najpierw wybadac tego cz rycerza, bo jak mu tam zaczniemy kadzic o koalicji przeciw wladcom, to mozemy wyladowac w cieplutkim loszku, gdzie bedziemy oczekiwac przyjacielskiej wizyty Wladcow.
Przyjedziemy delegacja neutralna. Wybadamy goscia (ja napewno bede caly czas pod wplywem wykrycia klamstwa). Smok moze zamienic sie w czlowieka?
Przyjedziemy delegacja neutralna. Wybadamy goscia (ja napewno bede caly czas pod wplywem wykrycia klamstwa). Smok moze zamienic sie w czlowieka?
-
8art
- Reactions:
Duze ryzyko z tymi odwoedzinami. Chce miec w odwodzie grupe, wyposazona w niewidzialnosc dla umarlych i telepatycznym kontaktem z nami. Jesli rycerz nas uwiezi itp, to beda mogli nas uwolnic.
Uwazam ze na zamek powinna isc druzyna (smok jako tajna bron) i symboliczny orszak np z kilku templariuszy. Przydalby sie Avnar na wypadek jak bysmy zobaczyli wiecej wynalazkow. Ghelog moglby zostac w odwodzie w razie "W".
Uwazam ze na zamek powinna isc druzyna (smok jako tajna bron) i symboliczny orszak np z kilku templariuszy. Przydalby sie Avnar na wypadek jak bysmy zobaczyli wiecej wynalazkow. Ghelog moglby zostac w odwodzie w razie "W".
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Czekam na deklarację innych BG, Czarny Rycerz Aucassin to poważny gracz w walce o władzę tutaj.
Głównie mi chodzi co robią Wasi BG - odnośnie wycieczki do zamku i ew. jakichś indywidualnych akcji.
Głównie mi chodzi co robią Wasi BG - odnośnie wycieczki do zamku i ew. jakichś indywidualnych akcji.
Ostatnio zmieniony 30 września 2014, 12:25 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mieszajmy w to więcej templariuszy, nasza drużyna powinna wystarczyć. Wcześniej można wysłać jednego gońca z wiadomością, że idzie poselstwo i chce rozmawiać. Tą zaszczytną funkcję może przejąć Kyrie Eleison.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
-
8art
- Reactions:
Ok Kyrie wyruszy nas zaananosowac, ale jakis chociaz maly poczet by sie przydal, zeby nie jak jakis golodupiec samojeden zajechac. Upieram sie chociaz przy kilku templariuszach, zeby to jakos wygladalo.
A co do reszty poselstwa, to tez musimy sie jakos godnie prezentowac. Jakie mamy takie hmmm reprezentatywne jednostki na stanie? Templariuszy, troche goblinow (ale troche siara sie nimi chelpic), trolle, repki, elfy, orki. Moze kilku dhampirow by nam Emhyr uzyczyl, cobysmy sie chociaz prezentowali i nie musieli rozmawiac z pozycji slabszego.
A co do reszty poselstwa, to tez musimy sie jakos godnie prezentowac. Jakie mamy takie hmmm reprezentatywne jednostki na stanie? Templariuszy, troche goblinow (ale troche siara sie nimi chelpic), trolle, repki, elfy, orki. Moze kilku dhampirow by nam Emhyr uzyczyl, cobysmy sie chociaz prezentowali i nie musieli rozmawiac z pozycji slabszego.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
10 dhampirów wam da Emhyr jako ochronę. Półelfy Kate i Galion się nieźle prezentują. Dain i 2 pozostali Zabójcy Bestii ew.
Ostatnio zmieniony 30 września 2014, 19:40 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.