Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Coraz lepiej Ci idą te twarze Gahasta aha i dzięki za namiar na naukę rysunku, centralnie trafiłeś w punkt bo o cieniowaniu chciałem się dokształcić.
Może by założyć osobny wątek poświęcony tylko rysowaniu?
Gdzie można by było pogadać o konkretnych nie dokończonych rysunkach, stylach itp. Do galerii trafiały by dopiero te których już poprawić się już nie da.
Jest tu kilka osób którzy potrafią trzymać ołówek w dłoni: Mordimmer, Wassut, Mastug...
Żeby wymienić tylko kilku.
Może i ja bym się wtedy odważył coś wrzucić swojego.
Może by założyć osobny wątek poświęcony tylko rysowaniu?
Gdzie można by było pogadać o konkretnych nie dokończonych rysunkach, stylach itp. Do galerii trafiały by dopiero te których już poprawić się już nie da.
Jest tu kilka osób którzy potrafią trzymać ołówek w dłoni: Mordimmer, Wassut, Mastug...
Żeby wymienić tylko kilku.
Może i ja bym się wtedy odważył coś wrzucić swojego.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
Suriel
- Reactions:
Obiecuję się coś dorzucić jak tylko coś porysuję, ta mapa którą popełniłem uświadomiła mi jak wielką frajdę utraciłem przestając rysować jakieś 15 lat temu, ale też jak dużo zapomniałem. Podobno jak wiolonczelistka przestaje grać przez jakieś 3 lata (bo np. urodzi) to po takiej przerwie prawie musi zaczynac od początku. Myślę, że z rysowaniem jest tak samo.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
wasut
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/wasut
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Do gadania o rysowaniu trzeba wklejać dużo rysunków, szkiców itd, czasem coś łatwiej wyjaśnić jedną kreską niż półstronicowym elaboratem. Wątek byłby może i ciekawy ale wstawcie jakiś automat do wklejania rysunków, żeby się człowiek ni musiał wycieczkować przez imageshaki itd. Pojedyncze wklejanie rysunków to nie ból ale jak będzie potrzebny jeden post z kilkoma/nastoma to już d..a boleć może. Z chęcią bym się w takim po udzielał.
-
Suriel
- Reactions:
Polecam
Berserk: The Golden Age Arc cz I, II oraz III (ta ostatnia dla 18+)
nawet jeśli ktoś nie jest fanem anime jak ja, to znajdzie tam... hmmm
Opowieść o najemnikach, proszę absolutnie nie czytać treści bo zepsujecie sobie niezłą zabawę. Pierwsza część jest najsłabsza ale tak musi być.
W miarę realne walki jak na japońską krechę.
Berserk: The Golden Age Arc cz I, II oraz III (ta ostatnia dla 18+)
nawet jeśli ktoś nie jest fanem anime jak ja, to znajdzie tam... hmmm
Opowieść o najemnikach, proszę absolutnie nie czytać treści bo zepsujecie sobie niezłą zabawę. Pierwsza część jest najsłabsza ale tak musi być.
W miarę realne walki jak na japońską krechę.
[/center]
[/center]