Przedstaw się
-
Petryfikator
- Reactions:
-
NicolasLinoge
- Reactions:
Witam wszystkich. Lat 24, Kraków. Ostatni raz w rpg w jakiejkolwiek formie grałem z 6-7 lat temu, ostatnimi czasy mam coraz większą ochotę zagrać znowu. O KC wtedy, gdy grałem jedynie słyszałem, ale całkiem dużo słyszałem. Teraz to całe zamieszanie w związku z SoK przypomniało mi o istnieniu KC RPG i z chęcią dowiem się o nim więcej, może i kiedyś zagram
. W tej chwili raczej będę Was czytał niż się oddzywał, ale mam nadzieję, że z czasem uzyskam jakieś podstawy do sensownej dyskusji.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Witaj, Jobinie. Na stronie znajduje się mnóstwo informacji wyciągniętych z wersji MiMowej systemu, głównie w odnośnikach tematycznych w menu głównym. Polecam też uwadze teksty pisane przez fanów, w sporej mierze zebrane w jednym miejscu pod logo Żyjącej Orchii. Liczymy na Twoją opinię po lekturze tych artykułów.
http://www.krysztalyczasu.pl/articles.php?cat_id=29
http://www.krysztalyczasu.pl/articles.php?cat_id=29
Witam wszystkich.
Ola, 31 lat. Mieszkam w Bełchatowie
Z KC nie miałam styczności, choć mam sentyment do MiMów jak i do prehistorii Panowie. Zaczynałam od Warhammera, potem D&D, kończąc na Świecie Mroku i autorskich systemach. Po długiej przerwie wracam, mam nadzieję... Kobiety pięknie potrafią urozmaicać wasze przygody i nadać im niepowtarzalnego czaru, jak sądzę. A mało nas niestety...
Pozdrawiam.
Ola, 31 lat. Mieszkam w Bełchatowie
Pozdrawiam.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Powitać, po nicku nigdy bym na to nie wpadł, że Ty to kobieta. Piszących tu kobiet, to chyba nie ma obecnie. Miłego pobytu.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2014, 12:50 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
namakemono
- Reactions:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Sesja Bartka jest pierwszym wampirystycznym przedsięwzięciem w sekcji PBF, ale gramy też w wiele innych systemów (inna sprawa, że te przygody w większości przypadków mają "męski" klimat, znaczy się - cytując znanego klasyka - więcej w nich akcji niż romansu i opisów wychowywania rodziny!
Niemniej jednak mieliśmy kilka kobiet w składzie: Ulę w "Grzechach przodków" czy Astaroth w "Night City Hilton". Jeśli interesuje Cię ta forma zabawy, na pewno szybko jakiś MG odezwie się do Ciebie w sprawie rekrutacji (najlepiej napisać w Centrali PBF, jakie RPG (system/setting) obecnie preferujesz.
P.S. Żart z proporcji akcja/romans w sesji nie ma podtekstu szowinistycznego, to aluzja do pewnego humorystycznego trendu na forum, który pojawił się po publikacji pierwszego tomu SoK!
Niemniej jednak mieliśmy kilka kobiet w składzie: Ulę w "Grzechach przodków" czy Astaroth w "Night City Hilton". Jeśli interesuje Cię ta forma zabawy, na pewno szybko jakiś MG odezwie się do Ciebie w sprawie rekrutacji (najlepiej napisać w Centrali PBF, jakie RPG (system/setting) obecnie preferujesz.
P.S. Żart z proporcji akcja/romans w sesji nie ma podtekstu szowinistycznego, to aluzja do pewnego humorystycznego trendu na forum, który pojawił się po publikacji pierwszego tomu SoK!