Saga o Katanie - dla tych co czytali
-
wasut
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/wasut
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Dałem szansę pierwszemu tomowi i mimo że jest tam mnogo wszystkiego to trudo wyłowić mi coś bym widzial w mojej wizji kc. Jest akcja i rozpizd klimatu ja nie czuję. Wybrane ciekawostki wrzucan w tenat powieść - fluff.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
Dopiszę, bo pewnymi rzeczami należy się dzielić:
Na Orchii jest rozwój technologiczny - wierny cytat - "Meduza też wyjęła soczewkę z oka i skuliła głowę w ramionach..." t.2 s.100
I jeszcze coś dla tych, którzy nie wiedzą co mają robić jak ich pajęczyca oblecze w sieć - aż dziw, że Frodo tego nie robił - "Wokół panowała taka cisza, że jedyny dźwięk wywoływał Saw, który mimo że był spowity w kokon, to co jakiś czas obracał strony trzymanej księgi... " t. s.103
Kolejne 15 stron i mam dojść na dziś.
Na Orchii jest rozwój technologiczny - wierny cytat - "Meduza też wyjęła soczewkę z oka i skuliła głowę w ramionach..." t.2 s.100
I jeszcze coś dla tych, którzy nie wiedzą co mają robić jak ich pajęczyca oblecze w sieć - aż dziw, że Frodo tego nie robił - "Wokół panowała taka cisza, że jedyny dźwięk wywoływał Saw, który mimo że był spowity w kokon, to co jakiś czas obracał strony trzymanej księgi... " t. s.103
Kolejne 15 stron i mam dojść na dziś.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Opary Absurdu ksiązki zaczynają powoli wywoływać odmienne stany świadomości... Już nawet śmiać mi się przestaje chcieć. Jakaś depresja? A dopiero niecałe 300 stron za mną.
Coś tam kumam meche KC i mam wrażenie że autor siedział z kosteczkami i sobie rzucał. Czyta się i się wie gdzie weszły krytyki, gdzoe rzuty były pomyślne a gdzie nie. Zdolności profesyjne są używane non stop, szczególnie tarczownik. Mnie trudno połapać się bełkocie, a co dopiero komuś kto jest zupełnie zielony?
Coś tam kumam meche KC i mam wrażenie że autor siedział z kosteczkami i sobie rzucał. Czyta się i się wie gdzie weszły krytyki, gdzoe rzuty były pomyślne a gdzie nie. Zdolności profesyjne są używane non stop, szczególnie tarczownik. Mnie trudno połapać się bełkocie, a co dopiero komuś kto jest zupełnie zielony?
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Araven. Kc zawsze miało problem z rozwiązaniem walki wielu przeciwników. Wiem że 10 osób na 10 npców to walka tylko śmiga i nie ma co przyspieszać
ale tak 50 kontra 70 to juz może być problemik. Chłopaki (twórcy) stanęli przed problemem dopiero jak zaczęli rozliczać inwazję sharanów, trochę im się pokomplikowało "rachowanie", no to siedli i wymyślili. Popytaj kolejkowego (czyli Nevera) bo to jego oczko w głowie ale ja ci nie mówiłem do kogo uderzać jakby co.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
8art masz II tom?
Jak tak to ew. obczaj sprawę, czy to MW czy nie ok?
Napisałem PW do Nevera w tej sprawie, ciekawe czy mi odpowie.
Jak tak to ew. obczaj sprawę, czy to MW czy nie ok?
Napisałem PW do Nevera w tej sprawie, ciekawe czy mi odpowie.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2014, 21:59 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.