Saga o Katanie - dla tych co czytali
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Skoro nie pytali to pewnie nie użyli. Co by nie powiedzieć o Szyndlerach to jednak nie kradną bezczelnie pomysłów.
Nie będziesz miał w drugiej części rozpisanego bitewniaka, ale czujne oko 8arta wychwyciło w I tomie miejsca w których pisał autor pod mocnym wpływem mechaniki i tak samo jest z tym bitewniakiem w drugim tomie.
Nie będziesz miał w drugiej części rozpisanego bitewniaka, ale czujne oko 8arta wychwyciło w I tomie miejsca w których pisał autor pod mocnym wpływem mechaniki i tak samo jest z tym bitewniakiem w drugim tomie.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
Nie zacząłem jeszcze II tomu więc nie wiem do końca o czym mowa. Ale już kilka lat temu jak rozmawiałem z ASem miał opracowanego bitewniaka właśnie do KC. Chyba nawet już wtedy i tym wspominałem gdzieś na forum, ale nie było konkretów, AS nie pokazywał niczego szczególnego w tej kwestii i temat umarł. Bardzo prawdopodobne, że to właśnie wykorzystał
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
Ja czytam drugi tom i jest potwornie pod górkę. Właściwie to zaczynam się cieszyć, że rozdziały czasami mają po 1,5 strony, bo jest gdzie robić przerwy. Uwierzcie mi, że to lektura ani łatwa, ani przyjemna. Dobrze wiem, że już teraz nic nie będzie takie samo. Kiedy teraz widzę napis w innym tekście - półokrąg, północ czy półcień to ogarnia mnie uczucie wesołości. Powieść Artura na stałe spaczyła moją półpsychikę.
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
To Wy nie czytacie SoK po 3 razy, z czego pierwszy raz dla akcji? a drugi dla dialogów czy coś, trzeci zaś nie pamiętam po co miał być.
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2014, 17:18 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Petryfikator
- Reactions:
Araven... Przeczytałem kilka stron... tak przeczytałem 3 razy... 1 raz by przeczytać, 2 raz by zrozumieć o co chodzi, 3 raz bo nie wierzyłem w to co czytam.Araven napisał(a):
To Wy nie czytacie SoK po 3 razy, z czego pierwszy raz dla akcji? a drugi dla dialogów czy coś, trzeci zaś nie pamiętam.
Poddałem się.
Czytanie wycinków, a także komentarzy do nich, jest lepszym wyborem, niż czytanie całości. Prosty umyswł tego nie jest wstanie ogarnąć.
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2014, 21:12 przez Petryfikator, łącznie zmieniany 1 raz.
-
namakemono
- Reactions: