Przedstaw się
-
Lwie Serce
- Reactions:
Witam, na imię mi Dawid, o Kryształach Czasu dowiedziałem się dzięki Aravenowi na innym forum. W PBF-ach mam jakieś roczne doświadczenie, a że się spodobało mi bardzo to i się zarejestrować postanowiłem.
A tak parę słów o mnie, moje hobby to historia, zwłaszcza średniowiecze a największa pasja jeździectwo. Poza tym lubię fantastykę, z niej najbardziej zaś Tolkiena
A tak parę słów o mnie, moje hobby to historia, zwłaszcza średniowiecze a największa pasja jeździectwo. Poza tym lubię fantastykę, z niej najbardziej zaś Tolkiena
-
Lwie Serce
- Reactions:
-
Lwie Serce
- Reactions:
-
Tan Darugar Gladiator
- Reactions:
Witam serdecznie. Mam na imię Radek i mam 37lat (ale ten czas zleciał...). Miasto aktualnie Warszawa. W Kryształy Czasu gram od 1993 roku i był to mój pierwszy system RPG. Mimo, że grałem w wiele innych tytułów to zawsze szukałem w nich tego co oferują KC. Mimo wielu kontrowersji związanych z tym systemem pozostał dla mnie wzorem tego czym powinno być fantasy RPG. Interesuje mnie wiele rzeczy jak przystało na człowieka renesansu
ale spora część zainteresowań w ten czy inny sposób wiąże się z RPG (historia, bractwa rycerskie, religioznawstwo, płatnerstwo, socjo i psychologia itd itd jak przystało na człowieka renesansu hehe) W wolnych chwilach szarpię na gitarze (przeważnie klasyka i mocniejsze brzmienia). Mam nadziejęże uda mi wykraść wystarczająco dużo czasu aby wznowić działalność rpg (preważnie jako MG) z silnym naciskiem na KC. Ufff to tyle o sobie
-
Tan Darugar Gladiator
- Reactions:
Mi akurat portal polecił Artur Szyndler gdy do niego zadzwoniłem z zapytaniem czy mogę wydrukować materiały do KC z MiM ( myślałem, że KC już nikt się nie interesuje poza nieliczną gromadką
) a tu ku mojemu zdumieniu.... proszę, jaki prężnie działający portal zobaczyłem. Wyraził zgodę i po przedrukowaniu materiału z portalu i MiMów powstała wielka księga oprawiona w grubą okładkę i służyła jako podręcznik na sesjach. W międzyczasie powstawały nowe materiały (bo było to jakieś 2-3 lata temu) i cały czas powstaje cenna wiedza
. Ciekawi mnie ile stron materiału do KC (nie licząc opowiadań, przygód itp ) zawiera portal... Często zaglądałem na krysztalyczasu.pl ale jakoś się nie udzielałem z powodu innych priorytetów
Teraz mam zamiar to nadrobić o ile chaotyczni bogowie mi nie przeszkodzą.