Dużo mam rysunków, grafik, planów, są listy w całości pomiędzy NPCami i takie tam wypełniacze - takie plomby
Konkurs na scenariusz-1 edycja
Członków jury proszę o przesłanie na PW do mnie adresów mailowych. Będą one potrzebne do przesłania regulaminu konkursu do oceny przed jego umieszczeniem na stronie a także do samego już przesłania gotowych scenariuszy do oceny.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
-
BAZYL
- Site Admin
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/bazyl
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 61 times
- Kontakt:
Niebawem, aczkolwiek nie napalajcie się - to prosta przygoda na rozpoczęcie znajomości przez drużynę i osadzenie ich w mieście, danie perspektyw do rozwoju (docelowo to ma być początek kampanii). Testowa drużyna przeszła go bez walki (aczkolwiek jeszcze 1/10 scenariusza [otwierająca drogę na ew. pominiętą 1/4] została do zrobienia, bo niestety ostatnio musieliśmy wcześniej skończyć). Choć właściwie nie liczę na to, że wrócą do porzuconego wątku. Spodziewam się nagrody pocieszenia w postaci wyróżnienia za udział w konkursie, nie więcejmastug napisał/a:
Bazyl - cieszę się że już przetestowałeś wersję V0 - to znaczy że niedługo przyślesz scenariusz
A skoro już się upominacie - to na jaki adres słać ten scenariusz?
Dla mnie beznadzieja. Bez urazy - "con" kojarz się z konwentem a nie konkursem, zaś "scen" z teatrem a nie scenariuszami. Pragmatycznie zaproponuję zatem nazwę "I konkurs na przygodę do Kryształów Czasu".mastug napisał/a:"ScenCon" - mnie się podoba
No to decydujcie się, czas do wtorku. Potem zamieszczamy regulamin i zasady wraz z nazwą na stronie.
Przy okazji drobna zmiana dotycząca regulaminu, który wysłałem do jury. Czegoj będzie przewodniczącym i to do niego będą spływały scenariusze. Resztę znacie z ustaleń.
Przy okazji drobna zmiana dotycząca regulaminu, który wysłałem do jury. Czegoj będzie przewodniczącym i to do niego będą spływały scenariusze. Resztę znacie z ustaleń.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Moja propozycja (skoro już mamy Szyndlera w jury) to może Konkurs im. Artura Szyndlera albo Szyndlerowskie klimaty lub coś w tym stylu.
P.S. Mam nadzieję, że możemy sobie na to pozwolić.
P.S. Mam nadzieję, że możemy sobie na to pozwolić.
Ostatnio zmieniony 30 października 2010, 09:42 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
BAZYL
- Site Admin
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/bazyl
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 61 times
- Kontakt: