PBF - Absencja!
Będę w poniedziałek wieczorem; nadrobię samurajów i innych Olafów.
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Moje postacie:
-
lightstorm
- Reactions:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Moi drodzy, klamka zapadła - wyjeżdżamy całą rodziną na święta do Polski. W przypadku portalu oznacza to, że w okresie 22.12-04.01 będę całkowicie nieosiągalny, niestety. Biorąc pod uwagę zarówno sesje, które prowadzę jak i te, w których gram, chciałbym prosić o przerwę urlopową. Nie wątpię, że w święta bez mała wszyscy będziemy mieli podobne zajęcia, więc może pomyśleć o oficjalnej przerwie świątecznej na forum. Co o tym myślicie?
No ja nie uważam, by to był dobry pomysł (przerwa świąteczna dla wszystkich) bowiem np. dla mnie to forum jest jedyną ucieczką przed nudą w czasie świąt... Więc pewnie coś napiszę w tym okresie. Podejrzewam, że nie jestem jedyny... No ale to chyba tak naprawdę zależy od tego, ile osób obchodzi te święta a ile się nudzi w ich trakcie. 
Tak więc nie narzucałbym z góry pomysłu z przerwą świąteczną - jak dla mnie kto ma czas, ten zagra, a kto nie ma ten nie zagra. I tyle.
Tak więc nie narzucałbym z góry pomysłu z przerwą świąteczną - jak dla mnie kto ma czas, ten zagra, a kto nie ma ten nie zagra. I tyle.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
Jak z pewnością ostatnio zauważyliście, coraz rzadziej wpadam na forum - nie bez przyczyny: koniec roku to zamykanie ostatnich zleceń w pracy więc i siedze dlużej. W czasie świąt zaś chce nieco odpocząć, zebrać siły więc od 23 do 28 grudnia nie będę podłączał się do internetów.
Moje postacie:
Moje postacie:
A niech Cię, Suriel! Pewnie znowu masz rację 
Moje postacie:
Moje postacie:
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Od środy moja obecność zapewne spadnie. Dlatego też chciałem złożyć wszystkim portalowiczom i ich rodzinom serdeczne, aczkolwiek specyficzne życzenia.
Przede wszystkim życzę zdrowia. Moje tegoroczne przypadki ze zdrowiem syna skłaniają mnie do tejże myśli, iż ze wszystkich dóbr to ono jest najważniejsze.
Aczkolwiek znam kilku nekromantów, którzy go nie posiadają ponieważ nie żyją, a i tak prosperują lepiej niż dobrze. Będąc przy nieumarłych składam życzenia wszystkim tutejszym wampirom. Smacznej, soczystej i zawsze świeżej krwi oraz samych gumowych kołków.
Warhammerowcom z czterdziestego tysiąclecia życzę szczęścia. Bo tylko szczęście zesłane przez Wiadomo Kogo, może was uratować przed takim kapitanem jakiego macie. Tak właściwie to chyba cudu należałoby życzyć.
Pozostałym życzę smoczych skarbów i chętnych dziewic. Wprawdzie nie wiem w co gracie ale nawet w postapokaliptycznych światach znaleźć smoczy skarb i zaliczyć... tę no.. No robi wrażenie prawda?Tu chyba skończę, bo życzenia zaczynają iść w dziwną stronę.
No i na koniec wszystkiego najlepszego, a że najlepsze są zawsze pedeki...
Ps. Moim graczom życzę zaś wytrwałości w pokręconej fabule i odrobinę normalności, choćby na koniec sesji. No i żeby się wam udało w końcu otworzyć ten hotel.
Przede wszystkim życzę zdrowia. Moje tegoroczne przypadki ze zdrowiem syna skłaniają mnie do tejże myśli, iż ze wszystkich dóbr to ono jest najważniejsze.
Aczkolwiek znam kilku nekromantów, którzy go nie posiadają ponieważ nie żyją, a i tak prosperują lepiej niż dobrze. Będąc przy nieumarłych składam życzenia wszystkim tutejszym wampirom. Smacznej, soczystej i zawsze świeżej krwi oraz samych gumowych kołków.
Warhammerowcom z czterdziestego tysiąclecia życzę szczęścia. Bo tylko szczęście zesłane przez Wiadomo Kogo, może was uratować przed takim kapitanem jakiego macie. Tak właściwie to chyba cudu należałoby życzyć.
Pozostałym życzę smoczych skarbów i chętnych dziewic. Wprawdzie nie wiem w co gracie ale nawet w postapokaliptycznych światach znaleźć smoczy skarb i zaliczyć... tę no.. No robi wrażenie prawda?Tu chyba skończę, bo życzenia zaczynają iść w dziwną stronę.
No i na koniec wszystkiego najlepszego, a że najlepsze są zawsze pedeki...
Ps. Moim graczom życzę zaś wytrwałości w pokręconej fabule i odrobinę normalności, choćby na koniec sesji. No i żeby się wam udało w końcu otworzyć ten hotel.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
No i patrz go. Jednak zajrzałem na święta na forum...
Moje postacie:
Moje postacie: