Otwarte Sesje

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt:

Post autor: Keth » 28 marca 2016, 15:32

Dokładne informacje pozostają zastrzeżone jako element niespodzianki, ale z grubsza rzekłbym, że to modern cthulu. Dziennikarz, policjant, ksiądz, lekarz. Zasadniczo mam już drużynę, opcjonalnie mógłbym przyjąć jeszcze jednego chętnego, jeśli się w najbliższych dniach zgłosi.

Czy wszyscy posiadacie podręcznik źródłowy do ZC? Ja muszę po mój pojechać do brata, przechowuje go u siebie. Dacie radę wykreować własnoręcznie postacie? Na ile jesteście dyspozycyjni, jeśli o start przygody idzie? (kiedy moglibyśmy zacząć). Możecie napisać na shoucie, żeby nie mnożyć wpisów w tym topiku.

Awatar użytkownika
Sigil
Reactions:
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: Sigil » 30 marca 2016, 14:51

Informuję, że: nabór do sesji Ketha w systemie Zew Cthulhu został zamknięty!
Ci, którzy się nie załapali nie muszą wszakże rwać włosów z głowy. Na pewno za jakiś czas ruszy kolejna sesja PBF, o której powiadomimy w tym temacie. ;)
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]

Awatar użytkownika
Sigil
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Sigil » 06 kwietnia 2016, 22:53

el009 zadeklarował chęć prowadzenia Wolsunga dla graczy początkujących. Sesja będzie w konwencji steampunk doprawionym odrobiną horroru. Ilość miejsc to 3-4. Przygoda będzie jednostrzałowką - w sam raz na początek!
Mam aktualnie jedno miejsce na sesji do DrecarE, sesja: Cienie na Śniegu (odpadł gracz). Można przejąć postać Maga Energii (typowy mag bojowy) Alfra,
specjalizującego się w ogniu i lodzie.

Klimat przygody jest dość heroiczny i wikingowski a przy tym także nieco mroczny. Myślę, że można się skusić. ;)

Sesja trwa już trochę i spodziewam się, że zakończę ją w miesiąc, nie będzie więc to długa rozgrywka, a przy tym pojawi się sporo akcji. Coś w sam raz na początek.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2016, 10:20 przez Sigil, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]

voodoochild
Reactions:

Post autor: voodoochild » 07 kwietnia 2016, 11:46

bardzo chętnie podejmę się tej postaci, od jakiegoś czasu już chciałam spróbować swoich sił w tej formie rpg-ów, poza tym z opisu zapowiada się ciekawie i w klimacie który lubię.

Awatar użytkownika
Sigil
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Sigil » 07 kwietnia 2016, 12:13

Super, cieszę się. Kartę postaci i pozostałe informacje prześlę Ci na PW. Jakbyś miała jakieś pytania, zadaj je na PW lub w dziale do DrecarE.
Postać do DrecarE została wzięta, więc miejsce na sesji Cienie na Śniegu już nieaktualne.

Awatar użytkownika
Sigil
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Sigil » 23 czerwca 2016, 15:11

Suriel zadeklarował chęć poprowadzenia krótkiej jednostrzałówki w klimacie All flesh must be eaten. Proponowaną konwencję opisać można jako survival horror z elementami humoru. Przygoda opierać się będzie na czystej narracji, bez udziału kostek.

Ilość graczy: 3+

Warunkiem zgłoszenia się, jest możliwość pisania minimalnie dwóch postów na tydzień.

Zapraszamy!
Przypominam także, że nadal są miejsca na sesji do Wolsunga!
Wciąż jeszcze jest miejsce w sandboxie do Wampira:Maskarady!
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2018, 12:46 przez Sigil, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ