Kryształkon 2016
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Denver ma co najmniej 3 osoby jak pamiętam, do tego Treant także z Uodzi. Tylko że Treant wsiąkł chwilowo...
Od razu zaproponuję by zgłaszali się ci, którzy chcą poprowadzić scenariusz/-e. Gramy od piątku wieczór do niedzieli rano, podejrzewam, że będzie gdzieś 12-15 osób co daje 3 ekipy grające równolegle. Licząc piątek wieczór za 1 sesję, sobotę do wieczora jedną i sobota wieczór - niedziela rano jedną to razem mamy 3 równoległe sesje razy 3 drużyny = 9 przygód. Tyle potrzeba scenariuszy by nasycić wszystkich grających. Ktoś może poprowadzić 1 długą, wtedy liczba spadnie.
Na dzień dzisiejszy ja zgłaszam się od razu do prowadzenia 1 scenariusza.
Sesje:
1. Mrufon - Kryształy Czasu
Od razu zaproponuję by zgłaszali się ci, którzy chcą poprowadzić scenariusz/-e. Gramy od piątku wieczór do niedzieli rano, podejrzewam, że będzie gdzieś 12-15 osób co daje 3 ekipy grające równolegle. Licząc piątek wieczór za 1 sesję, sobotę do wieczora jedną i sobota wieczór - niedziela rano jedną to razem mamy 3 równoległe sesje razy 3 drużyny = 9 przygód. Tyle potrzeba scenariuszy by nasycić wszystkich grających. Ktoś może poprowadzić 1 długą, wtedy liczba spadnie.
Na dzień dzisiejszy ja zgłaszam się od razu do prowadzenia 1 scenariusza.
Sesje:
1. Mrufon - Kryształy Czasu
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2016, 17:33 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Aktualizacja:
1. Mrufon
2. Czegoj
3. Hans 696
4. Knurion
5. Venar
6. Neska
7. Maniuś
8. Denver
9. Rodryk??
1. Mrufon
2. Czegoj
3. Hans 696
4. Knurion
5. Venar
6. Neska
7. Maniuś
8. Denver
9. Rodryk??
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2016, 13:09 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Ktoś więcej chętny? Co tak cicho? Dla 8 osób nie ma sensu organizować zlotu z całej Polski. Zmobilizujta się, małżonki nie puszczą czy co?
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2016, 10:58 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokojnie, niektórzy jeszcze na urlopach. I pewnie frekwencję poprawią niezarejestrowani.
Ja się zgłaszam, ale wolałbym z Łodzi przyjechać, więc liczę na miejscówkę w samochodzie Denvera.
Ja się zgłaszam, ale wolałbym z Łodzi przyjechać, więc liczę na miejscówkę w samochodzie Denvera.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35