Charleston by Night - techniczny
-
Frater_Terry
- Reactions:
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Horacym zamknął drzwi jak za teściową. W końcu sami.
A tak serio, jak uznacie że już koniec mielenia info to dajcue znać mam jeszcze jedno sporo ważniejsze tylko nie kleilo mi się merytorycznie do tego samego posta.
Jeśli wam sie spieszy z fabula dajcie znac. Polecę z następnym.
I w ogóle to trochę chcę pogadać na temat ostatnich zdarzen. Nie koniecznie w formie fabularnej żeby nie spowalniac akcji.
A tak serio, jak uznacie że już koniec mielenia info to dajcue znać mam jeszcze jedno sporo ważniejsze tylko nie kleilo mi się merytorycznie do tego samego posta.
Jeśli wam sie spieszy z fabula dajcie znac. Polecę z następnym.
I w ogóle to trochę chcę pogadać na temat ostatnich zdarzen. Nie koniecznie w formie fabularnej żeby nie spowalniac akcji.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
No ja w ramkach rozmawiał nie będę (nie znoszę tej formy rozgrywki). Możemy wymienić trochę wniosków w technicznym, ale moim zdaniem fabularnie też należy porozmawiać. To jest Wampir a nie Cyberpunk - tu rozmowy stanowią ważny element sesji.
A poza tym wydaje mi się, że niektórzy z nas posiadają nowe i istotne informacje, którymi należałoby teraz się podzielić z resztą (np. ja takie posiadam).
Jest też kilka pytań, które powinniśmy sobie nawzajem zadać... I nie chcę tego robić w technicznym ani w ramce. To jest okazja do zrobienia paru fajnych scen.
Jest też kilka pytań, które powinniśmy sobie nawzajem zadać... I nie chcę tego robić w technicznym ani w ramce. To jest okazja do zrobienia paru fajnych scen.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
W technicznym możemy zawsze pogadać o fabule z punktu widzenia graczy. Ustalić szczegóły czy coś. Nie jest to złe rozwiązanie.
Spoko, ja później dodam swoje, jak skończę pisać z Terrym dialog, nad którym pracujemy teraz. Pewnie w tym momencie pojawię się by zapytać o coś Goratrixa.
Spoko, ja później dodam swoje, jak skończę pisać z Terrym dialog, nad którym pracujemy teraz. Pewnie w tym momencie pojawię się by zapytać o coś Goratrixa.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2016, 12:20 przez Sigil, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Medytuje nad postaciami i się zastanawiam czy nasz Hindus z koteri potrafi takei cuda...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OVcwNoZdDko[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OVcwNoZdDko[/youtube]
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein