Wątek Techniczny
-
lightstorm
- Reactions:
-
lightstorm
- Reactions:
8art, ja w ogóle, jako moderator wnoszę o nie umieszczanie takich makabrycznych treści na forum, bo później spać nie mogę po nocach! Jak tak można po prostu? To jest całkowicie niehumanitarne. Konwencja Genewska powinna tego zabronić! Ja mam teraz skazę na psychice! I może mi zostać na całe nieżycie! 
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Bo Sorte wyglada tak naprawdę jak na rysunku. Natomiast to co większość eidzi to przyjemny dla wampirzegoloka mrok i gotyckosc.
Trochę to podejrzane, że bez bycia jednym z nas z klanu Malkava, byłeś zdolny 8art do przejrzena tej iluzji.
Trochę to podejrzane, że bez bycia jednym z nas z klanu Malkava, byłeś zdolny 8art do przejrzena tej iluzji.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
lightstorm
- Reactions:
Ciekawa dysputa... bardzo intrygująca... wasz MG jest pod wrażeniem 
A tak na poważnie to nie ogarnąłem się z waszymi PW. Jutro z pracy będę działał silnie!
Czekać grzecznie, aż MG odrobi prace domową. Potem będziecie mieli okazję się wykazać.
A tak na poważnie to nie ogarnąłem się z waszymi PW. Jutro z pracy będę działał silnie!
Czekać grzecznie, aż MG odrobi prace domową. Potem będziecie mieli okazję się wykazać.
[center]To rule in blood is to rule in truth. Ventrue Clan Motto[/center]
8art Inspirujące przedstawienie Czarnego Kościoła. Wiedz, że jestem z tobą w koterii i jak coś mogę załatwić byś tak postrzegał nie tylko tą lokacje, ale i resztę rzeczywistości. C:V
Przyjmę cię do klanu i nauczę mojej dyscypliny jak tak bardzo chcesz.
Dwóch malkawów jest za, tyle głosów wystarczy by cie przyjąć w nasze szeregi.

Przyjmę cię do klanu i nauczę mojej dyscypliny jak tak bardzo chcesz.
Dwóch malkawów jest za, tyle głosów wystarczy by cie przyjąć w nasze szeregi.

Ostatnio zmieniony 30 marca 2018, 11:11 przez Fobetor, łącznie zmieniany 1 raz.
Odnośnie sceny z Giovanni. Po pierwszym wystrzale Scipione Morten łapie pod rękę Isabel, odciąga ją w bezpieczne miejsce chroniąc się za jakąś osłoną. Szykuje i trzyma w gotowości broń na wypadek gdyby sytuacja eskalowała.
"Kors i roven" - bo czemu by nie obrazi? kogo? jednocze?nie profanuj?c krzy?? - Morten Madsen
Ja też chciałem zdeklarować odnośnie tej sceny, że Algol cofnie się kilka kroków, by nie stać tak głupio na linii strzału.
Deklaracje wklejam w technicznym by nie zaśmiecać wątku ramkami samymi.[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]