Ps. Ale wpierw zapytaj Ketha czy nie planował ukatrupic tego skarbnika w Bergamo...
PBF - In thy blood - techniczny
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
To musi ci podpowiedzieć Keth po tym jak mu powiesz w którym kierunku idzie twoj skarbnik. Tajnego współpracownik ojca, defraudatora, kreta banku afrykanerskiego, skapca liczącego na swój wlasny profit w związku z kompleksowa obsługa finansowa nowego szlaku handlowego... czy jeszcze coś inszego. Dodać do tego jakiś ciekawy charakter, uwarunkowania rodzinne (bo nikt nie jest z nikąd) oraz kilka krzywd z przeszłości i tra -la-la. Hula jak ulał.
Ps. Ale wpierw zapytaj Ketha czy nie planował ukatrupic tego skarbnika w Bergamo...
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
Kargan
- Reactions:
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 7 times
Czuję, że muszę się usprawiedliwić 
1. Po pierwsze primo byłem przekonany, że jesteśmy w powozie sami (ja, braciszek i Leon) bo zauważyłem wyjście Bartheza a nie zwróciłem uwagi na jego powrót. No ale trudno mleko się wylało.
2. Na pewno nie było tam z nami służby - co za chory pomysł, żeby służba podróżowała z nami jednym powozem ????
3. Zawsze wiedziałam, że z mojego braciszka straszny skurwiel (czy my jesteśmy z różnych matek ? bo nie chciałabym własnej obrazić...) ale w czasie tej podróży stwierdzam, że wyraźnie mu się pogarsza. Co z tym zrobi Angeline ostatecznie to się jeszcze okaże :/dymek
1. Po pierwsze primo byłem przekonany, że jesteśmy w powozie sami (ja, braciszek i Leon) bo zauważyłem wyjście Bartheza a nie zwróciłem uwagi na jego powrót. No ale trudno mleko się wylało.
2. Na pewno nie było tam z nami służby - co za chory pomysł, żeby służba podróżowała z nami jednym powozem ????
3. Zawsze wiedziałam, że z mojego braciszka straszny skurwiel (czy my jesteśmy z różnych matek ? bo nie chciałabym własnej obrazić...) ale w czasie tej podróży stwierdzam, że wyraźnie mu się pogarsza. Co z tym zrobi Angeline ostatecznie to się jeszcze okaże :/dymek
]|[ Innocence Proves Nothing ]|[
Medea Trix: WS 28, BS 44, S 32, T 29, AG 41, INT 29, PER 40, WP 32, FEL 33 (12 wounds, 2 fate points)
Erias Kantar (Black Templar Marine): WS 53, BS 37, S 40, T 42, AG 51, INT 45, PER 45, WP 46, FEL 40 (23 wounds,4 fate points)
Medea Trix: WS 28, BS 44, S 32, T 29, AG 41, INT 29, PER 40, WP 32, FEL 33 (12 wounds, 2 fate points)
Erias Kantar (Black Templar Marine): WS 53, BS 37, S 40, T 42, AG 51, INT 45, PER 45, WP 46, FEL 40 (23 wounds,4 fate points)
-
Suriel
- Reactions:
Ok, niedomówienie czy raczej nieporozumienie przy wyobrażeniu sobie sceny. Czasem tak bywa....
Leon to też o jedna para uszu za dużo do takiej konwersacji. Z wypowiedzi wypadł by plebs, a doszło by... hmm jak by tu delikatnie napisać, insze określenie kuzynostwa jakim zwykł się posługiwać Abdel.
Ps. Ostatnio (w zeszłym tygodniu) dowiedziałem się przypadkiem, że jedni z okolicznych mieszkańców notorycznie podpierdzielający naszą fabrykę z byle powodu do każdych możliwych władz, to obcokrajowcy o nazwisku Abdel. Szok i niedowierzanie. Tylko, że oni... jakby tu znowu delikatnie napisać... mają ewidentnie neolibijskie korzenie, z wyglądu patrząc.
Leon to też o jedna para uszu za dużo do takiej konwersacji. Z wypowiedzi wypadł by plebs, a doszło by... hmm jak by tu delikatnie napisać, insze określenie kuzynostwa jakim zwykł się posługiwać Abdel.
Ps. Ostatnio (w zeszłym tygodniu) dowiedziałem się przypadkiem, że jedni z okolicznych mieszkańców notorycznie podpierdzielający naszą fabrykę z byle powodu do każdych możliwych władz, to obcokrajowcy o nazwisku Abdel. Szok i niedowierzanie. Tylko, że oni... jakby tu znowu delikatnie napisać... mają ewidentnie neolibijskie korzenie, z wyglądu patrząc.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
Suriel
- Reactions:
Denver musisz dokonać kilku wyborów. Podaj czy twoja postać jest wierząca, czy nie. Bo jak rozumiem to raczej skoncentrowany koleś o chłodnym umyśłe a nei prymitywista.
No i charakter, które słowo z poniższych najlepiej oddaje jego charakterer:
poszukiwacz przygód, kreator, mentor, męczennik, władca, poszukujący mądrości, uzdrowiciel, tradycjonalista, mediator, eremita, heretyk, zdobywca, abominacja, niszczyciel, profanator, wybraniec, protektor, wizjoner, mnich, zdyscyplinowany, praworządny, podróżnik.
wstępna postać tutaj:
http://sixmorevodka.com/degenesis/character-en/
trzeba wpisać load i kod: 5cd4bc3e-3a56-4483-fd8c-fee9953b787b
No i charakter, które słowo z poniższych najlepiej oddaje jego charakterer:
poszukiwacz przygód, kreator, mentor, męczennik, władca, poszukujący mądrości, uzdrowiciel, tradycjonalista, mediator, eremita, heretyk, zdobywca, abominacja, niszczyciel, profanator, wybraniec, protektor, wizjoner, mnich, zdyscyplinowany, praworządny, podróżnik.
wstępna postać tutaj:
http://sixmorevodka.com/degenesis/character-en/
trzeba wpisać load i kod: 5cd4bc3e-3a56-4483-fd8c-fee9953b787b
Ostatnio zmieniony 28 września 2018, 20:54 przez Suriel, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Sprawdziłem raz jeszcze Wasze pedeki. Za prolog 1 PD. Za scenkę w delcie 2 PD. Za Tulon 2 PD. Za Morvant 2 PD (z wyjątkiem Nathana, dla niego 1).
Przepraszam za milczenie w wątkach sesyjnych, ale to, co obecnie mam w pracy wykracza dalece poza normalność. Dołożę starań, by jak najszybciej wrócić do normalnego postowania.
Przepraszam za milczenie w wątkach sesyjnych, ale to, co obecnie mam w pracy wykracza dalece poza normalność. Dołożę starań, by jak najszybciej wrócić do normalnego postowania.
-
Suriel
- Reactions:
Cóż... doceniam twe męczeństwo Keth? ale jak nie będziesz mial więcej czasu na pisanie to i samobiczowanue Ci jie pomoże. Powiedz swojemu szefowi że hak ci nue da więcej luzu wpracy, to będziemy musieli podjechać do niego z wiertarą, akumulatorem i workiem cementu na buciki
[/center]