PBF - Warsaw 2055 - Techniczny
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Postać Ketarskiego zrobię jutro w godzinach popołudniowych - mam wolne i nieco czasu do dyspozycji. Profesja biznesmen. Zakładam, że w kwestii wszczepów i sprzętu mogę się oprzeć na podręcznikach CP 2020 i najwyżej zmienić nazwy niektórych producentów (nie wszystkich, bo świat w 2055 jest jednak zapewne globalną wioską).
Czyli gramy w czwórkę - ja biznesmen, Wojski solo, Lenu fixer (?), OD fixer? Sara jako NPC.
Czyli gramy w czwórkę - ja biznesmen, Wojski solo, Lenu fixer (?), OD fixer? Sara jako NPC.
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Denver potrzebujesz podręcznika? Mam chyba jeszcze na dysku wirtualnym odezwi się to ci pożyczę z chmury. Ale nie zapomnij go oddać:)
Keth, śmaiło nie krepuj się tworzyć swoją wizję marek i firm. Generalnie globalna wioska, wszystkie graty z różnych stron świata. Szczepy bez zmian, trzymam się podręcznika do Cp2020 ale szczegóły ich działania jako że nie opiane można wymyślać sobie samemu. Kluczem jest podręcznik a zmieniona data to... tylko data. I tylko ja zmieniłem a nie świat.
Lenu to technik nie fxer.
Dwóch NPC
1. Czarny Lód czyli Sara netrunnerka
2. Blond piękność stanu solo...
Keth, śmaiło nie krepuj się tworzyć swoją wizję marek i firm. Generalnie globalna wioska, wszystkie graty z różnych stron świata. Szczepy bez zmian, trzymam się podręcznika do Cp2020 ale szczegóły ich działania jako że nie opiane można wymyślać sobie samemu. Kluczem jest podręcznik a zmieniona data to... tylko data. I tylko ja zmieniłem a nie świat.
Lenu to technik nie fxer.
Dwóch NPC
1. Czarny Lód czyli Sara netrunnerka
2. Blond piękność stanu solo...
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
Nanatar
- Reactions:
- Has thanked: 155 times
- Been thanked: 116 times
dzięki Suriel, dokładnie Lenu Technik Medyczny, duża wiedza z Farmacji i Biologii, właściwie naukowiec-laborant. Może troszkę nietypowa, ale chwyta się pracy gdzie jest. Brutalna rzeczywistość zmusiła mnie nieco do zmiany profilu postaci. Ostateczną wersję postaram się przesłać dziś wieczorem, przepraszam wszystkich za przerwy, ale już nie wiedziałem jak się nazywam, nawet Helloween, Święto Zmarłych i Dziady na raz, nie były mnie w stanie sprowadzić do żywych.
Tu wizerunek:

I jeszcze jedna stylówa, choć Lenu nie posiada tak imponującego biustu.

Udał się wkleić obrazki, zdumiewające, że za każdym razem robię to w inny sposób.
Edit:
Te 7000 pln to rozumiem na cybernetykę i wyposażenie. Bo mi po podliczeniu chipów wyszło dokładnie tyle, żeby mieć jakiekolwiek wyposarzenie obniżam poziomy wyuczenia chipów.
Tu wizerunek:

I jeszcze jedna stylówa, choć Lenu nie posiada tak imponującego biustu.

Udał się wkleić obrazki, zdumiewające, że za każdym razem robię to w inny sposób.
Edit:
Te 7000 pln to rozumiem na cybernetykę i wyposażenie. Bo mi po podliczeniu chipów wyszło dokładnie tyle, żeby mieć jakiekolwiek wyposarzenie obniżam poziomy wyuczenia chipów.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2018, 19:16 przez Nanatar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Krzysztof Ketarski, biznesmen
INT 8, REF 7, OP 6, TECH 4, SZ 2, ATR 5, SZYB 4, EMP 5, BC 5
Umiejętności zawodowe
Zasoby +5, Etykieta +5, Image +5, Moda i styl +6, Wykształcenie +6, Znajomość broni +5, Pierwsza pomoc +4, Podstawowe naprawy +4.
Umiejętności dodatkowe
Prowadzenie samochodu +2, Pistolet +2, Spostrzegawczość +4, Zdolności przywódcze +3, Przesłuchiwanie +2, Zastraszanie +2.
[center]
[/center]
Cybernetyka: procesor główny (1000), lewe cyberoko z wyświetlaczem danych, LowLite i teleskopem (1150), moduł słuchowy z łączem telefonicznym i szyfratorem (750), łącze interfejsu (200), implantacja antykoncepcyjna (100), filtry nosowe (60), gniazdo chipów (200). W sumie w cybersprzęt zainwestowałem 3460 PLN.
Zabezpieczenie: Sternmeyer T35 (P 0 P P 3k6 8 2 NZ; 400 PLN), do tego 100 szt. amunicji (40 PLN). Taser (P -1 P P spec 10 1 ST, 60 PLN). Gazu w podręczniku nie znalazłem. Kajdanki, drobiazgi (niechby 100 PLN za całość)
1000 PLN na korporacyjne ciuchy.
1940 PLN na koncie (zakładam, że czynsz na bieżący miesiąc zapłaciłem).
INT 8, REF 7, OP 6, TECH 4, SZ 2, ATR 5, SZYB 4, EMP 5, BC 5
Umiejętności zawodowe
Zasoby +5, Etykieta +5, Image +5, Moda i styl +6, Wykształcenie +6, Znajomość broni +5, Pierwsza pomoc +4, Podstawowe naprawy +4.
Umiejętności dodatkowe
Prowadzenie samochodu +2, Pistolet +2, Spostrzegawczość +4, Zdolności przywódcze +3, Przesłuchiwanie +2, Zastraszanie +2.
[center]
[/center]Cybernetyka: procesor główny (1000), lewe cyberoko z wyświetlaczem danych, LowLite i teleskopem (1150), moduł słuchowy z łączem telefonicznym i szyfratorem (750), łącze interfejsu (200), implantacja antykoncepcyjna (100), filtry nosowe (60), gniazdo chipów (200). W sumie w cybersprzęt zainwestowałem 3460 PLN.
Zabezpieczenie: Sternmeyer T35 (P 0 P P 3k6 8 2 NZ; 400 PLN), do tego 100 szt. amunicji (40 PLN). Taser (P -1 P P spec 10 1 ST, 60 PLN). Gazu w podręczniku nie znalazłem. Kajdanki, drobiazgi (niechby 100 PLN za całość)
1000 PLN na korporacyjne ciuchy.
1940 PLN na koncie (zakładam, że czynsz na bieżący miesiąc zapłaciłem).
GRATIS od MG
Cyborgizacje oka:
Timesquare Plus – Chrombook I strona 38 UC-2
Videocamera/Transmitte Chrombook I strona 39 UC-1
Cyborgizacje oka:
Timesquare Plus – Chrombook I strona 38 UC-2
Videocamera/Transmitte Chrombook I strona 39 UC-1
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2018, 21:54 przez Keth, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Suriel
- Reactions:
Taki... nawet, podobny do Ciebie tylko że brzydszy 
Lenu odpowiedzi na pytania w spojlerze wszystkie na tak.
Kwarantannę może ci sprawdzić Lód ale ze swojej korespondencji wiesz że Henryk miał wszystkie papiery pozałatwiane.
Egg jest już pewnie pod egidą programów Czarnej, to naprawdę nie głupia dziewczyna. I pewnie już ci sprawdziła w skrzynce gdzie i z jaką zniżką zamawiasz takie zaje wdzianka, jak to kobiety.
Lenu odpowiedzi na pytania w spojlerze wszystkie na tak.
Kwarantannę może ci sprawdzić Lód ale ze swojej korespondencji wiesz że Henryk miał wszystkie papiery pozałatwiane.
Egg jest już pewnie pod egidą programów Czarnej, to naprawdę nie głupia dziewczyna. I pewnie już ci sprawdziła w skrzynce gdzie i z jaką zniżką zamawiasz takie zaje wdzianka, jak to kobiety.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
Nanatar
- Reactions:
- Has thanked: 155 times
- Been thanked: 116 times
Lenu Technik Medyczny
INT 10 REF 8 TECH 8 OP 6 ATR 9 SZCZ 5 SZYB 4 BC 5 EMP 6 (-1/2)
UMIEJĘTNOŚCI TECHNIK MEDYCZNY:
technika medyczna 4
diagnoza 3
obsługa komór kriotonicznych 2
przeszukiwanie baz danych 5
biologia 6
spostrzegawczość 2
specjalność: hodowla patyczaków 4
chemia 4
farmacja 6
wykształcenie 4
dodatkowe:
image 4
moda 3
znajomość internetu 3
wysportowanie 6
uwodzenie 2
CYBORGIZACJE
procesor k6=2 cena 1000pln
gniazdo chipów k6/2=3 cena 200pln
zaczipowane:
etykieta 2 (300pln)
programowanie 3 (900pln)
znajomość giełdy 2 (600pln)
aikido/samoobrona 3 (1050pln)
pistolet 3 (900pln)
j. angielski 2 (400pln)
cybertechnika 1 (300pln)
prowadzenie samochodu 1 (150pln)
taniec 3(450pln)
zoologia 2 (300pln)
strata empatii 0.5
wydano 6550pln
Kasa: 56pln w portfelu
Ważne wyposażenie: lekka kurtka kewlarowa (150pln) - może wyglądać jak ta na zdjęciu z dużym kapturem.
strzykawki z dekoktami własnej roboty, strzykawki za dara z uczelni, niektóre jak te do obezwładniania przeciwników, mogą być już zużyte jako jednorazówki. Ta wielka lodówka w mieszkaniu Lenu.
ze sobą jeden zastrzyk zwiodczający.
Przybory medyczne w kuferku (50pln)
Smartphon (100pln)
mikrokomputer osobisty egg dorobił się w życiu
paralizator w kuferku - zajumał dziewczynie, na pewno stwierdziła, że zgubiła, taka była impreza.
silikonowy parasol, kosmetyki, perfumy - oczywiście uniseks
maseczka, płaszczyk.
W mieszkaniu oczywiście wiele ubrań i przebrań, żarcie dla robali, lodówka.
Dodatkowe informacje i historia
wiek 23 lata, wzrost 168cm, waga 62 kg
ubranie: aktualnie biurowe, zawsze oryginalne.
uczesanie: jak foto, osobowość: kapryśna, zawzięta.
ceniona osoba: brak autorytetów, lubi młodszą siostrę
ceni na równi dobrą zabawę i inteligencję (z głupkami nie ma co się bawić).
Cenny przedmiot: lodówka w mieszkaniu, w tajemnicy
Leny dojrzał wcześnie, zapisuję więc wydarzenia o rok wcześniej.
16. fatalny romans z Wiktorią Rawicz i kilkoma koleżankami z klasy.- niechciana ciąża, nienawiść jej rodziców, dobrze postawionych i jej chłopaka kapitana drużyny piłkarskiej. Wiktoria ma wciąż słabość do Lenka, ale on ją zlewa.
17. miły romans z szkolną psycholog Kasią Wilk - pozostaliśmy przyjaciółmi
18. matka popada w obłęd - szpital psychiatryczny, brat idzie w gangi
19. Grant z chemii, skupienie na nauce, odegranie się na drużynie piłkarskiej za wpierdol z początku szkoły. Chłopaki posrali się podczas balu maturalnego, nie lubią Lenka.
19/20 protekcja gangstera i przyjaciel - Leny zaskarbił sobie przyjaźń Alberta Grzyba pseudonim Purchawa, ratując go w noc sylwestrową.
20. brat trafia do więzienia, wini Lenego, że nie chciał dać mu fałszywego alibi - bardzo się nie lubią.
21. Tajemniczy romans z facetem, który nagle znika, pozostawiając po sobie zaszyfrowany chip.
22. nic - nauka i zarabianie na chipy.
23. przyjaciel - ktoś inteligentny z kim można porozmawiać. Molisabe Adobe.
obecnie- matka w wariatkowie, ojciec stracił pracę w korporacji i jest opiekunem roślin w ogrodzie botanicznym, brat w więzieniu, siostra na studiach w Krakó. Syn Mieszko lat sześć, pod opieką matki.
INT 10 REF 8 TECH 8 OP 6 ATR 9 SZCZ 5 SZYB 4 BC 5 EMP 6 (-1/2)
UMIEJĘTNOŚCI TECHNIK MEDYCZNY:
technika medyczna 4
diagnoza 3
obsługa komór kriotonicznych 2
przeszukiwanie baz danych 5
biologia 6
spostrzegawczość 2
specjalność: hodowla patyczaków 4
chemia 4
farmacja 6
wykształcenie 4
dodatkowe:
image 4
moda 3
znajomość internetu 3
wysportowanie 6
uwodzenie 2
CYBORGIZACJE
procesor k6=2 cena 1000pln
gniazdo chipów k6/2=3 cena 200pln
zaczipowane:
etykieta 2 (300pln)
programowanie 3 (900pln)
znajomość giełdy 2 (600pln)
aikido/samoobrona 3 (1050pln)
pistolet 3 (900pln)
j. angielski 2 (400pln)
cybertechnika 1 (300pln)
prowadzenie samochodu 1 (150pln)
taniec 3(450pln)
zoologia 2 (300pln)
strata empatii 0.5
wydano 6550pln
Kasa: 56pln w portfelu
Ważne wyposażenie: lekka kurtka kewlarowa (150pln) - może wyglądać jak ta na zdjęciu z dużym kapturem.
strzykawki z dekoktami własnej roboty, strzykawki za dara z uczelni, niektóre jak te do obezwładniania przeciwników, mogą być już zużyte jako jednorazówki. Ta wielka lodówka w mieszkaniu Lenu.
ze sobą jeden zastrzyk zwiodczający.
Przybory medyczne w kuferku (50pln)
Smartphon (100pln)
mikrokomputer osobisty egg dorobił się w życiu
paralizator w kuferku - zajumał dziewczynie, na pewno stwierdziła, że zgubiła, taka była impreza.
silikonowy parasol, kosmetyki, perfumy - oczywiście uniseks
W mieszkaniu oczywiście wiele ubrań i przebrań, żarcie dla robali, lodówka.
Dodatkowe informacje i historia
wiek 23 lata, wzrost 168cm, waga 62 kg
ubranie: aktualnie biurowe, zawsze oryginalne.
uczesanie: jak foto, osobowość: kapryśna, zawzięta.
ceniona osoba: brak autorytetów, lubi młodszą siostrę
ceni na równi dobrą zabawę i inteligencję (z głupkami nie ma co się bawić).
Cenny przedmiot: lodówka w mieszkaniu, w tajemnicy
Spoiler!
Rodzeństwo: starszy (+3) brat w kryminale -Grzegorz, młodsza (-2) siostra na studiach w Krakowie -Akacja.Leny dojrzał wcześnie, zapisuję więc wydarzenia o rok wcześniej.
16. fatalny romans z Wiktorią Rawicz i kilkoma koleżankami z klasy.- niechciana ciąża, nienawiść jej rodziców, dobrze postawionych i jej chłopaka kapitana drużyny piłkarskiej. Wiktoria ma wciąż słabość do Lenka, ale on ją zlewa.
17. miły romans z szkolną psycholog Kasią Wilk - pozostaliśmy przyjaciółmi
18. matka popada w obłęd - szpital psychiatryczny, brat idzie w gangi
19. Grant z chemii, skupienie na nauce, odegranie się na drużynie piłkarskiej za wpierdol z początku szkoły. Chłopaki posrali się podczas balu maturalnego, nie lubią Lenka.
19/20 protekcja gangstera i przyjaciel - Leny zaskarbił sobie przyjaźń Alberta Grzyba pseudonim Purchawa, ratując go w noc sylwestrową.
20. brat trafia do więzienia, wini Lenego, że nie chciał dać mu fałszywego alibi - bardzo się nie lubią.
21. Tajemniczy romans z facetem, który nagle znika, pozostawiając po sobie zaszyfrowany chip.
22. nic - nauka i zarabianie na chipy.
23. przyjaciel - ktoś inteligentny z kim można porozmawiać. Molisabe Adobe.
obecnie- matka w wariatkowie, ojciec stracił pracę w korporacji i jest opiekunem roślin w ogrodzie botanicznym, brat w więzieniu, siostra na studiach w Krakó. Syn Mieszko lat sześć, pod opieką matki.
GRATISY od MG
Cyborgizacje:
Analizator chemiczny uc-2
Kieszeń podskórna UC-3C (nie wiemy gdzie to jest
)
Chemoskóra (świetna do występów tanecznych) Uc-1
Mogę dorzucić też tatuaż i nie spytam gdzie jest
Cyborgizacje:
Analizator chemiczny uc-2
Kieszeń podskórna UC-3C (nie wiemy gdzie to jest
Chemoskóra (świetna do występów tanecznych) Uc-1
Mogę dorzucić też tatuaż i nie spytam gdzie jest
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2019, 19:34 przez Nanatar, łącznie zmieniany 3 razy.
Dino O.D. Berhar - Fixer
/zdjecie, rysunek/
INT 10 REF 9 TECH 3 OP 9 ATR 6 SZCZ 6 SZYB 3 BC 7 EMP 4
Umiejętności FIXER:
powiązania 6
etykieta 4
perswazja 3
język obcy 6
matematyka 3
spostrzegawczość 5
wykształcenie i wiedza ogólna 5
przesłuchiwanie 4
zastraszanie 3
dodatkowe:
zdolności przywódcze 4
wymykanie się 3
pistolet maszynowy 3
prowadzenie samochodu 3
Krav Maga 6
CYBORGIZACJE
cyberoko z dopalaczem wzrokowym na spostrzegawczość - Rozszerzenei obrazu +2 do SPOT
Empatia:???
Kasa:??
ważne wyposażenie:
Smartphon (100pln)
laptop
skitrany gdzieś (do ustalenia) MP7 z zapasem amunicji - z różnymi się interesy robi
własny stary samochód, dwuosobowy typu smart
empatii za dużo nie ma ,więc to tyle
/zdjecie, rysunek/
INT 10 REF 9 TECH 3 OP 9 ATR 6 SZCZ 6 SZYB 3 BC 7 EMP 4
Umiejętności FIXER:
powiązania 6
etykieta 4
perswazja 3
język obcy 6
matematyka 3
spostrzegawczość 5
wykształcenie i wiedza ogólna 5
przesłuchiwanie 4
zastraszanie 3
dodatkowe:
zdolności przywódcze 4
wymykanie się 3
pistolet maszynowy 3
prowadzenie samochodu 3
Krav Maga 6
CYBORGIZACJE
cyberoko z dopalaczem wzrokowym na spostrzegawczość - Rozszerzenei obrazu +2 do SPOT
Empatia:???
Kasa:??
ważne wyposażenie:
Smartphon (100pln)
laptop
skitrany gdzieś (do ustalenia) MP7 z zapasem amunicji - z różnymi się interesy robi
własny stary samochód, dwuosobowy typu smart
empatii za dużo nie ma ,więc to tyle
GRATISY od MG
Spodnie bojówki WB 4
Lekka kurtka Kevlarowa WB 14
Pancerze są dobrej jakości, (cena x3) i nie ma lipy jak się z tym chodzi po korytarzach korporacji, nie wygląda ciężko i pancernie. Wszystko już na sobie.
Pistolet maszynowy: H&K MPK 2020 SMG z celownikiem laserowym. Mały, poręczny. Sześćdziesiąt naboi w środku załatwi większość tematów. Z dodatku Mordercza stal str 28/29
Granat Ogłuszająco-oślepiajacy.
300PLN w portfelu
Spodnie bojówki WB 4
Lekka kurtka Kevlarowa WB 14
Pancerze są dobrej jakości, (cena x3) i nie ma lipy jak się z tym chodzi po korytarzach korporacji, nie wygląda ciężko i pancernie. Wszystko już na sobie.
Pistolet maszynowy: H&K MPK 2020 SMG z celownikiem laserowym. Mały, poręczny. Sześćdziesiąt naboi w środku załatwi większość tematów. Z dodatku Mordercza stal str 28/29
Granat Ogłuszająco-oślepiajacy.
300PLN w portfelu
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2018, 22:08 przez Denver, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy
-
Suriel
- Reactions:
Powiązania na 9 mnie trochę bolą. Na takim poziomie połowa Warszawy powinna być twoja i był byś jednym z dwóch, czy trzech księżąt podziemia toczących ostateczną rozgrywkę, o cały tort (Wawę)
ja to widzę inaczej (apropos real life) - to jest tak, że w korporacji i u wielu dostawców mam swoje wyrobione kontakty.
Czyli generalnie, prośbą, groźbą lub przekupstwem jestem w stanie sporo załatwić.
Do Wawy proponuję odnieść znajomość pólświatka (czyli załatwianie lokalnie).
Ale poprawię, jeśli będzie taka konieczność
Czyli generalnie, prośbą, groźbą lub przekupstwem jestem w stanie sporo załatwić.
Do Wawy proponuję odnieść znajomość pólświatka (czyli załatwianie lokalnie).
Ale poprawię, jeśli będzie taka konieczność
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Taka mala techniczna dygresja. Powiazania to jest rozwinieta Znajomosc Pólswiatka. Wtakim ogromnym uproszczeniu ze znajomioscia polswiatka ty znasz typow, ale nie oni ciebie. Z Powiazaniami nie tylko znasz typow ale i oni ciebie (a jesli nie to znasz kogos kto cie przedstawi
) Dlatego fixerzy nie maja znajomosci polswiatka w umiejkach.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Bartkowski "Wojski", Solo

wiek 40 (wygląda na 55+)
Ubranie: Buty nie do pary, brudne jeansy, stara kurtka M65 z demobilu
Uczesnaie: bujne i dzikie, zaniedbana broda
Osobowość: skryty
Ceniona osoba: brat
Co ceni: swoje słowo
Uczucia do ludzi: nic specjalnego
Ulubiona rzecz: broń
Rodzeństwo: brat i siostra
INT 9 REF 10 TECH 6 OP 10 ATR 4 SZ 2 SZYB 7 BC10 EMP 8
Umiejętności (solo +dodatkowe):
Zmysł Walki 4
Postrzeganie Emocji 1
Ekspert Szachy 4
Zdolności Przywódcze 3
Spostrzegawczość 7
Survival 3
Śledzenie 1
Wykształcenie 4
Znajomość Półświatka 1
Broń Ręczna 1
Pistolet 8
Pistolet Maszynowy 4
Skradanie 2
Karabin 2
Karate 5
Wysportowanie 3
Znajomość Uzbrojenia 5
Pierwsza Pomoc 2
Naprawy 3
CYBORGIZACJE
Cyberoczy Antyoślepiacz Celownik Lowlite
Prcesor Neuralny, Sandevistan Łącze Interface
Empatia: ???
WYPOSAŻENIE
Colt AMT smartowany
Koszulka kevlarowa
Duży wózek z Tesco a w nim:
Mnóstwo różnych ciuchów (średnio czyste i modne)
Zepsuta komórka
Śpiwór
Pudło po lodówce
Zepsuty parasol
Laptop z rozbitym ekranem
Puszki
Stare narzędzia
Złota karta do Bodycure
Srebrna karta Executive Transportation Service
Gitara z urwanym gryfem
Szachy
Popsuty hologenerator
Jakieś różne klucze i karty
Historia postaci:
Wydarzenia w życiu:
17 Koneksje w komendzie policji
18 Krótki romansik
19 Przyjaciel - jak ojciec - booster
20 Krótki romansik
21 Nauczyciel - szachy
22 Wypadek - 2 miechy w szpitalu
23 -
24 Szczęśliwa przygoda miłosna
25 Koniec studiów. Zostaje specem od ochrony w korpo
26 Nauczuciel - sensei
27 -
28 Wróg z branży, solo, nienawidzi mnie i chetnie by mnie zabil. Ma paru kumpli
29 -
30 -
31 Wróg, businessman, nienawidzimy sie i pozabijalibyśmy się. Ma gang. Podłożył mi świnie w pracy (wylatuie z roboty)
32 Wypadek (pewnie znów ten skurwiel z roku 31)
33 Strtaty finansowe
34 Więzienie 9 miechów
35 Ląduje na ulicy
36 -
37 Nauczyciel - survival
38 -
39 Wróg - booster, po prsotu sie nie lubimy, wyżylibyśmy się słowami. Ma gang.
40 to teraz

wiek 40 (wygląda na 55+)
Ubranie: Buty nie do pary, brudne jeansy, stara kurtka M65 z demobilu
Uczesnaie: bujne i dzikie, zaniedbana broda
Osobowość: skryty
Ceniona osoba: brat
Co ceni: swoje słowo
Uczucia do ludzi: nic specjalnego
Ulubiona rzecz: broń
Rodzeństwo: brat i siostra
INT 9 REF 10 TECH 6 OP 10 ATR 4 SZ 2 SZYB 7 BC10 EMP 8
Umiejętności (solo +dodatkowe):
Zmysł Walki 4
Postrzeganie Emocji 1
Ekspert Szachy 4
Zdolności Przywódcze 3
Spostrzegawczość 7
Survival 3
Śledzenie 1
Wykształcenie 4
Znajomość Półświatka 1
Broń Ręczna 1
Pistolet 8
Pistolet Maszynowy 4
Skradanie 2
Karabin 2
Karate 5
Wysportowanie 3
Znajomość Uzbrojenia 5
Pierwsza Pomoc 2
Naprawy 3
CYBORGIZACJE
Cyberoczy Antyoślepiacz Celownik Lowlite
Prcesor Neuralny, Sandevistan Łącze Interface
Empatia: ???
WYPOSAŻENIE
Colt AMT smartowany
Koszulka kevlarowa
Duży wózek z Tesco a w nim:
Mnóstwo różnych ciuchów (średnio czyste i modne)
Zepsuta komórka
Śpiwór
Pudło po lodówce
Zepsuty parasol
Laptop z rozbitym ekranem
Puszki
Stare narzędzia
Złota karta do Bodycure
Srebrna karta Executive Transportation Service
Gitara z urwanym gryfem
Szachy
Popsuty hologenerator
Jakieś różne klucze i karty
Historia postaci:
Wydarzenia w życiu:
17 Koneksje w komendzie policji
18 Krótki romansik
19 Przyjaciel - jak ojciec - booster
20 Krótki romansik
21 Nauczyciel - szachy
22 Wypadek - 2 miechy w szpitalu
23 -
24 Szczęśliwa przygoda miłosna
25 Koniec studiów. Zostaje specem od ochrony w korpo
26 Nauczuciel - sensei
27 -
28 Wróg z branży, solo, nienawidzi mnie i chetnie by mnie zabil. Ma paru kumpli
29 -
30 -
31 Wróg, businessman, nienawidzimy sie i pozabijalibyśmy się. Ma gang. Podłożył mi świnie w pracy (wylatuie z roboty)
32 Wypadek (pewnie znów ten skurwiel z roku 31)
33 Strtaty finansowe
34 Więzienie 9 miechów
35 Ląduje na ulicy
36 -
37 Nauczyciel - survival
38 -
39 Wróg - booster, po prsotu sie nie lubimy, wyżylibyśmy się słowami. Ma gang.
40 to teraz
GRATISY od MG
Nanotechnologia przeciw chorobowa Chrombook I strona 39
Albo Cyberwątroba T-Maxx II Chrombook I strona 37, trochę zużyta i wymaga regulacji.
Nanotechnologia przeciw chorobowa Chrombook I strona 39
Albo Cyberwątroba T-Maxx II Chrombook I strona 37, trochę zużyta i wymaga regulacji.
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2018, 21:58 przez 8art, łącznie zmieniany 1 raz.