Eh, Ci sugestywni "testerzy"venar napisał/a:
Karta oręża - mistrzostwo świata![]()
Karta Postaci
Witam. Linki, które dałeś waść do wersji RC ukazują jedynie mrok duszy Katana. Albo Google mi zaćmiło kulę jasnowidzenia...... Co do niezbędnych rzeczy na karcie do KC to nie było tego wiele. Na pewno za mało miejsca na notatki, a dodatkowe kartki często się gubią...Połączenie tabel uzbrojenia i walki w jedno ? O tak
Wspaniała inicjatywa zamieszczenia umiejętności dostępnych choć nie profesjonalnych. Nigdy w drużynie Kupca nie było, a każdy targował się jak umiał (jak nie umiał też próbował
) JA BARDZO PROSZĘ O OBIECANĄ EMISJĘ 
Być może.
Sprawdziwszy swe przepastne archiwa, stwierdzam natenczas, iż nie formę namacalną owa Karta miała, jeno, jak w powyższej dyskusji, połączenia z Google Documents, z których to już wyciągnąć karty mi nie dane.
Możliwe jednak, że przemyślnym swoim przewidywaniem, zachowałem sobie niecnie ów papier, aby go kiedy do drukarza oddać.
Zatem poszukiwań ciąg dalszy nastąpi.
Sprawdziwszy swe przepastne archiwa, stwierdzam natenczas, iż nie formę namacalną owa Karta miała, jeno, jak w powyższej dyskusji, połączenia z Google Documents, z których to już wyciągnąć karty mi nie dane.
Możliwe jednak, że przemyślnym swoim przewidywaniem, zachowałem sobie niecnie ów papier, aby go kiedy do drukarza oddać.
Zatem poszukiwań ciąg dalszy nastąpi.
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy