KRYSZTAŁCON 2025
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
Re: KRYSZTAŁCON 2025
Niech się bractwo wypowie. Choć ja osobiście wolałbym opcję współkonwentowania po zaproszeniu ASa. Wtedy można by odeń wyłudzić sporo materiałów, a po jednym czy drugim płytszym (bo ja już głębsze pochowałem do trumny) i jakieś tajne plany 
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
W grobowcu starego biskupa większe ożywienie
Myślałem, że wznowa KC będzie jakimś bodźcem do aktywności...
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Wielu z nas chęć zabawy w rpg przeszła już dawno temu. Ja zaglądam tutaj ponieważ mam stronę kc-tów w podpowiadajkach na startowej chroma oraz historii przeglądania ... Ostatnie podręczniki kupiłem z czystej nostalgii. Pdf-owe wydanie Wewnętrznego wroga po ang z humble-bundle. Za parę złotych potężny dodatek który sobie poprzeglądałem i poczytałem do poduchy bez chęci prowadzenia.W grobowcu starego biskupa większe ożywienieMyślałem, że wznowa KC będzie jakimś bodźcem do aktywności...
Jeśli nowe wydanie kc-tów kogokolwiek ruszy - to dobrze, ale widać, że z tych 100+ wspierających na forum nie zajrzał nawet co 10 żeby cokolwiek o nowej edycji napisać lub spytać się czy ktoś z nim będzie chciał pograć
I dobrze wiesz kto ubił w zarodku kreatywność tego forum. Jego imię zaczyna się na A a nazwisko na S
-
BAZYL
- Site Admin
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/bazyl
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 61 times
- Kontakt:
To tak pięknie koresponduje z tym, który ubił zbiórkę na Gameforundryghasta pisze: 14 czerwca 2025, 21:23 I dobrze wiesz kto ubił w zarodku kreatywność tego forum. Jego imię zaczyna się na A a nazwisko na S
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
- Kontakt:
-
Siedemjajek
- Reactions:
Nie wszystkim. Mnie chęć zabawy w RPG nie przeszła. Za to z czasem i możliwością już gorzej.ghasta pisze: 14 czerwca 2025, 21:23Wielu z nas chęć zabawy w rpg przeszła już dawno temu. Ja zaglądam tutaj ponieważ mam stronę kc-tów w podpowiadajkach na startowej chroma oraz historii przeglądania ... Ostatnie podręczniki kupiłem z czystej nostalgii. Pdf-owe wydanie Wewnętrznego wroga po ang z humble-bundle. Za parę złotych potężny dodatek który sobie poprzeglądałem i poczytałem do poduchy bez chęci prowadzenia.W grobowcu starego biskupa większe ożywienieMyślałem, że wznowa KC będzie jakimś bodźcem do aktywności...
Jeśli nowe wydanie kc-tów kogokolwiek ruszy - to dobrze, ale widać, że z tych 100+ wspierających na forum nie zajrzał nawet co 10 żeby cokolwiek o nowej edycji napisać lub spytać się czy ktoś z nim będzie chciał pograć
I dobrze wiesz kto ubił w zarodku kreatywność tego forum. Jego imię zaczyna się na A a nazwisko na S
Wsparłem z nostalgii do KC. A na forum wcześniej specjalnie się nie udzielałem.
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
Wracam do tematu Kryształkonu.
Spróbujmy coś zorganizować w październiku lub listopadzie. Kto chciałby wziąć udział? W zależności od tego skąd i ilu pomyślimy o lokalizacji. Proponujcie terminy w wymienionych miesiącach i miasto, z którego jesteście.
Mrufon - Kamienna Góra - 24-26.10
Spróbujmy coś zorganizować w październiku lub listopadzie. Kto chciałby wziąć udział? W zależności od tego skąd i ilu pomyślimy o lokalizacji. Proponujcie terminy w wymienionych miesiącach i miasto, z którego jesteście.
Mrufon - Kamienna Góra - 24-26.10
Yeaaa. Czytasz mi w myślach. Jasne, że chce. Najlepiej w październiku może nie będzie jeszcze tak strasznie piź... znaczy było chłodno
Łódź 10-12X lub 24-26X
Łódź 10-12X lub 24-26X
-
BAZYL
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
-
BAZYL
- Site Admin
- Reactions:
- Kontakt:
Terminy, w które ODPADAM (NIE pasuje ze względu na dyżur):
17-19 X
14-16 XI
To się może zmienić, bo kolega szykuje się do zmiany pracy, a jak odejdzie to kolejka się przesunie. Ale na tę chwilę wygląda to tak jak wygląda.
17-19 X
14-16 XI
To się może zmienić, bo kolega szykuje się do zmiany pracy, a jak odejdzie to kolejka się przesunie. Ale na tę chwilę wygląda to tak jak wygląda.
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt: