Spotkanie forumowiczów przy kostkach
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Gospodarstwo "Zacisze":

Lokacje fajne, z nich się wybierze jak będziemy znali liczbę uczestników.
Haha! Ma pecha, bo nas już nie przetrwaospodarstwo sąsiadujące z malowniczą pełną zabytków Iłżą, która przeszła dwa najazdy tatarskie, I i II wojnę światową mimo to zachowały się pamiątki dotyczące jej historii;
Lokacje fajne, z nich się wybierze jak będziemy znali liczbę uczestników.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2011, 08:36 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
No panowie, zbliża się termin. Nie chcę być złym Mrufonem i ponaglać kogoś pejczem, ale życie zmusza nas do zdecydowania i brutalności
Dziś jest 28.01. Wyjazd 18-20.02. Najpóźniej do 8.01 zbieram deklaracje osobowe. Dokładnie 8-go wieczorem dzwonię do AGRO i zamawiam tyle miejsc ile będzie zgłoszonych osób.
Dziś jest 28.01. Wyjazd 18-20.02. Najpóźniej do 8.01 zbieram deklaracje osobowe. Dokładnie 8-go wieczorem dzwonię do AGRO i zamawiam tyle miejsc ile będzie zgłoszonych osób.
Cena może być zależna od ilości uczestników - dlatego warto wziąć pod uwagę wariant pesymistyczny (<10 osób) i optymistyczny (>10 osób).
Przy okazji zrobiłem drobne rozeznanie w kwestii dojazdu z Łodzi (grupa Denvera) do Radomia. PKP wypada nieciekawie, bo trzeba robić objazd przez Warszawę.
Przy okazji zrobiłem drobne rozeznanie w kwestii dojazdu z Łodzi (grupa Denvera) do Radomia. PKP wypada nieciekawie, bo trzeba robić objazd przez Warszawę.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
Mrufon
- Reactions:
- Kontakt:
To jest tak oczywista oczywistość (jak mawia klasyk), że nawet o tym nie mówię. Jak będę miał dane o ilości osób to zacznę dzwonić po tych kilku Agro, które wkleił Venar. Wtedy podam ceny. Na pewno będzie czas na decyzję.Mruf Ty najpierw podaj cenę, a nie zamawiaj. Może się zdarzyć, że kwestia finansowa też może osoby wykruszyć. Dla mnie czynnik ekonomiczny ma olbrzymie znaczenie.
Ciągle czekam na DENVERA!
Ale weźmiesz ogórasy?mruf ja jestem napewno
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2011, 08:03 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrą wymówką będzie wódka z etykietą "Kryształowa" lub coś w ten deseń. Znawcy coś wymyślą.leobardis napisał/a:
Niektórzy powiedzą , że nie spotykacie się przy KC tylko... przy sljedziku![]()
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
[/center]