Spotkanie forumowiczów przy kostkach
NO więc,
w teorii mogą wszyscy, ALE
Cyrek pracuje na 3 zmiany i jak się nie da rady zamienić, to pracuje w piątek na noc. Gonzor organizuje innym konferencje itp, więc przewidzieć wszystkiego też nie da rady. Maniek na razie jest najbardziej pewny. Ja dopiero wyleczyłem córkę, znowu i liczę, że też nic mi nie wypadnie, ale gwarancji dać nie mogę.
Podsumowując - FATALNIE
ale z drugiej strony rezerwację chyba da się odwołać?
w teorii mogą wszyscy, ALE
Cyrek pracuje na 3 zmiany i jak się nie da rady zamienić, to pracuje w piątek na noc. Gonzor organizuje innym konferencje itp, więc przewidzieć wszystkiego też nie da rady. Maniek na razie jest najbardziej pewny. Ja dopiero wyleczyłem córkę, znowu i liczę, że też nic mi nie wypadnie, ale gwarancji dać nie mogę.
Podsumowując - FATALNIE
ale z drugiej strony rezerwację chyba da się odwołać?
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
No to czekamy jeszcze parę dni na decyzję, Denver.
Co do prowadzenia - ja mam teraz cyrk w związku z kredytem na dom, w pracy więcej galopu bo muszę żonę wprowadzać w arkana działalności u mnie, bo się przeniosła. Nie znajdę czasu na przygotowanie scenariusza, przykro mi. Miał prowadzić mastug, potrzeba jeszcze jednego lub dwóch.
Co do prowadzenia - ja mam teraz cyrk w związku z kredytem na dom, w pracy więcej galopu bo muszę żonę wprowadzać w arkana działalności u mnie, bo się przeniosła. Nie znajdę czasu na przygotowanie scenariusza, przykro mi. Miał prowadzić mastug, potrzeba jeszcze jednego lub dwóch.
-
vampire1308
- Reactions:
widzę,że sporo nas będzie.. Ja już rozmawiałem z Venarem i on pojedzie bo ja mam do niego niedaleko..... w końcu można go poświęcić....(czytajcie upić i zabrać jako bagaż ) i na siłę zabrać:) Wierzę,że wszyscy wytrzymamy to finansowo i dopisze nam szczęście z ilością graczy:):):) pozdrawiam i tak jak mówiłem będę
Za mało czasu na przyswojenie, trzeba by aby autor poprowadził własny. Poza tym już wszystkie są znane więc mała frajda kiedy zna się scenar i wiadomo co i jak.Możemy przetestować scenariusze z forum.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
Bardzo ładna postawa, mastug. Po podziale kosztów paliwa na wszystkich jadących zrobi się trochę taniej.
Mrufon - napisz jaką trasą będziesz jechał, bo może się ktoś z Polski A
zdecyduje, wiedząc że może pojechać limuzyną.
Mrufon - napisz jaką trasą będziesz jechał, bo może się ktoś z Polski A
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35