Cwaniak. Trzeba było mówić wcześniej o tym. Bez tej wiedzy, którą nam przekazujesz nie było żadnej nadziei. Zgadasz się? Teraz możemy poczekać. Pogadamy z ASem na Conie.Panowie, wrzućcie na luz i dajcie człowiekowi pracować. Wszyscy na tym skorzystamy...
Co zrobić aby było lepiej ?
Obawiam się, że wtedy część użytkowników rzuciłaby pracęwasut napisał/a:
Ty się zajmij szkołą lepiej. A materiały wrzuć hurtem, bez przeglądania
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
W takim razie dodam też coś od siebie 
Rzeczywiście po wczorajszym spotkaniu nabrałem animuszu , krew szybciej zaczęła krążyć zwłaszcza jak ujrzałem "1/3 szuflady"
- jest , wiemy ,że jest i są w niej m.in. rzeczy o których nie słyszeliśmy i nie czytaliśmy.
Przyszłość KC zaczyna nabierać realnych kształtów i co do tego nie mamy wątpliwości a w przeciągu trzech lat wszyscy fani ( i nie tylko
) przekonają się o tym na własne oczy.
To jest to co miałem przed sobą przez całe spotkanie

Rzeczywiście po wczorajszym spotkaniu nabrałem animuszu , krew szybciej zaczęła krążyć zwłaszcza jak ujrzałem "1/3 szuflady"
Przyszłość KC zaczyna nabierać realnych kształtów i co do tego nie mamy wątpliwości a w przeciągu trzech lat wszyscy fani ( i nie tylko
To jest to co miałem przed sobą przez całe spotkanie

[center]Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobi? dobre pierwsze wra?enie.[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]-
mordimer00
- Reactions:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Co do zdjęcia - jak rozumiem, reszta materiałów jest przechowywana w tych kartonach w tyle? 
Świetne wieści, teraz nawet przedział czasowy realizacji reedycji jakoś nie przeraża. Bardzom ciekaw wątku bliższej współpracy Autora z portalistami, a już wyjątkowo usatysfakcjonowała mnie wieść o zamiarze zarejestrowania się ASa na stronie - bo jeśli się zarejestruje, to a nuż i coś napisze? Byłoby super!
Świetne wieści, teraz nawet przedział czasowy realizacji reedycji jakoś nie przeraża. Bardzom ciekaw wątku bliższej współpracy Autora z portalistami, a już wyjątkowo usatysfakcjonowała mnie wieść o zamiarze zarejestrowania się ASa na stronie - bo jeśli się zarejestruje, to a nuż i coś napisze? Byłoby super!
Poniekąd masz rację - sądząc po etykietach na tych kartonach, znajdują się w nich same Kryształy CzasuKeth napisał/a:
Co do zdjęcia - jak rozumiem, reszta materiałów jest przechowywana w tych kartonach w tyle?![]()
Ciekawe, czy za rejestracją autora pójdzie również chęć do dyskusji z malkontentami?
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35