Ogame a kacety
-
Run Habas Ne
- Reactions:
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Nigdy tego nie robiłem, ale zdaje się że można przenieść oddzielnie pliki ftp i oddzielnie bazę danych.emmm w przypadku przenoszenia na inny serw nie trzeba tracić postępu
bd też zostanie przeniesiona i zachowa się aktualny stan gry
prawda czegoju ?
Bana zdjąłem, ale nie wiem czy licznik działał, nie zauważyłem żadnych różnic. Zwyczajnie wcześniej nie banowałem nikogo.Czegojku zaktualizuj punktację i sprawdź czy licznik pręgieża się też zaktualizował jak nie to zdejmij ręcznie bana którego testowałem.
A czy przypadkiem nie został wyrzucony jakiś gracz, wydawało mi się, że były 23 osoby na serwerze? Arke wiesz coś o tym?
-
Run Habas Ne
- Reactions:
Na pierwszy ogień mają iść błędy techniczne a następnie można robić modyfikacje; niestety przyjrzałem się silnikowi i jestem niezbyt pocieszony bo całość jest znacznie bardziej pojemna niż trawian a na dokładkę znacznie zmniejsza czytelność fakt że ten silnik to jakiś niemiecko francusko angielski bękart...
No nic na razie nie tracę chęci pracy, mam nadzieję że jak wyzdrowieję to nie z zapału
Potrzebny ochotnik do przesadzania planet..
Kto się zgłasza?
ostrzegam istnieje ryzyko utraty planety.
No nic na razie nie tracę chęci pracy, mam nadzieję że jak wyzdrowieję to nie z zapału
Potrzebny ochotnik do przesadzania planet..
Kto się zgłasza?
ostrzegam istnieje ryzyko utraty planety.
-
Run Habas Ne
- Reactions:
-
Run Habas Ne
- Reactions: